Serdecznie zapraszamy na Wenecki Bal Maskowy 22 lutego.
Podobne wydarzenia
piątek - sobota, godz. 19:30
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
Huczną karnawałową zabawę poprowadzi DJ Karol Zaremba
www.karolzaremba.pl
W prezencie:
maska karnawałowa
lampka prosecco na powitanie
Menu:
Kolacja serwowana:
wędzona kacza pierś / marynowana gruszka po pomorsku
bulion ze szczupaka / szare kluski / kwaśna śmietana
szmurowana wołowina / sos grzybowy / kasza
Bufet ciepły:
pieczony kurczak marynowany w wywarze w wędzonej papryce i czosnku
dorsz w sosie śmietanowym z groszkiem i pietruszką
golonki wieprzowe w wywarze z warzyw korzeniowych
Dodatki:
puree ziemniaczane
kopytka ziemniaczane z suszonymi pomidorami
marchewka z groszkiem i masłem
Bufet zimny:
tymbaliki z pstrągiem i warzywami
śledź po kaszubsku
pieczony rostbef wołowy z sosem holenderskim
rolowany boczek wieprzowy z morelami i suszonymi rodzynkami
metka kaszubska z marynowaną cebulą i ogórkiem kiszonym
sałatka polska
sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i szczypiorkiem
sałatka cezar z kurczakiem i serem bursztyn
włoski melanż z pomidorami koktajlowymi i mozzarellą
Bufet słodki:
dwa rodzaje ciast
dwa desery
Zupa (serwowana o 1.00 w nocy):
zupa gulaszowa z wołowiny i pieczonych warzyw korzeniowych
Napoje na parę:
butelka białego wina
woda, soki, napoje gazowane
Dodatkowo płatne:
drink bar ( skrócona karta drinków)
wino białe, wino czerwone
wódka
whisky
Atrakcje:
foto ramka
występ DJa z saksofonem
Rezerwacja: recepcja@lesnydwor.pl, +48 58 684 50 15
Gorąco zachęcamy także do rezerwacji pokoi przez naszą recepcję.
Spędźmy razem wyjątkowy karnawałowy weekend!
www.karolzaremba.pl
W prezencie:
maska karnawałowa
lampka prosecco na powitanie
Menu:
Kolacja serwowana:
wędzona kacza pierś / marynowana gruszka po pomorsku
bulion ze szczupaka / szare kluski / kwaśna śmietana
szmurowana wołowina / sos grzybowy / kasza
Bufet ciepły:
pieczony kurczak marynowany w wywarze w wędzonej papryce i czosnku
dorsz w sosie śmietanowym z groszkiem i pietruszką
golonki wieprzowe w wywarze z warzyw korzeniowych
Dodatki:
puree ziemniaczane
kopytka ziemniaczane z suszonymi pomidorami
marchewka z groszkiem i masłem
Bufet zimny:
tymbaliki z pstrągiem i warzywami
śledź po kaszubsku
pieczony rostbef wołowy z sosem holenderskim
rolowany boczek wieprzowy z morelami i suszonymi rodzynkami
metka kaszubska z marynowaną cebulą i ogórkiem kiszonym
sałatka polska
sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i szczypiorkiem
sałatka cezar z kurczakiem i serem bursztyn
włoski melanż z pomidorami koktajlowymi i mozzarellą
Bufet słodki:
dwa rodzaje ciast
dwa desery
Zupa (serwowana o 1.00 w nocy):
zupa gulaszowa z wołowiny i pieczonych warzyw korzeniowych
Napoje na parę:
butelka białego wina
woda, soki, napoje gazowane
Dodatkowo płatne:
drink bar ( skrócona karta drinków)
wino białe, wino czerwone
wódka
whisky
Atrakcje:
foto ramka
występ DJa z saksofonem
Rezerwacja: recepcja@lesnydwor.pl, +48 58 684 50 15
Gorąco zachęcamy także do rezerwacji pokoi przez naszą recepcję.
Spędźmy razem wyjątkowy karnawałowy weekend!