Zapraszamy na Bal i zachęcamy do przebrania się za postacie z filmów, może to być Batman, Spiderman, Piraci z Karaibów, Shrek itd. - wszystko zależy od Państwa fantazji. Muzyka będzie zróżnicowana, usłyszą Państwo najpopularniejsze przeboje muzyki rozrywkowej polskiej i zagranicznej, przeplatane znanymi utworami filmowymi.
Podobne wydarzenia
piątek - sobota, godz. 19:30
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
Koszt Balu to 110 zł za osobę lub 135zł w pakiecie z winem i piwem serwowanym bez ograniczeń !!! Wybór opcji z piwem i winem bez limitu jest możliwy tylko wtedy jeśli zdecyduje się na nią "cały stolik".
Dodatkowo każdy przebrany Gość otrzyma powitalnego drinka.
Po szalonej nocy na parkiecie, polecamy odpoczynek w położonej nieopodal Villi Ambra. Pokój 2-osobowy ze śniadaniem w cenie promocyjnej 130 zł. (https://villaambra.pl)
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Różyczka z wędzonego łososia, podana na pumperniklu z miodowo-koperkowym sosem vinaigrette (pieczywo, masło)
ZUPA:
Polewka koperkowa, podana z kluseczkami orzechowymi i Julien z duszonej cielęciny
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kurczaka faszerowana musem z leśnych grzybów, owinięta wędzonym boczkiem, podana na risotto z bobem i sosem pietruszkowym
DESERY PODANE NA BUFECIE:
Tiramisu z włoskimi biszkoptami
Pana cotta waniliowa z sosem malinowym
Deser truskawkowy z kawałkami kruszonej czekolady
Krem bananowy z karmelem i kruszonką
Szarlotka domowa z jabłek szara reneta
Kremowy sernik z rodzynkami
Ciasto kokosowe z wiśniami
Pomarańczowy sernik na zimno
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Tatar z łososia norweskiego, z suszonymi pomidorami i kawiorem z łososia
Lasagne z wędzonego pstrąga, sera mascarpone i pumpernikla
Sałatka z krewetkami koktajlowymi i salsą miętowa z mango
Tortilla nadziewana rukolą, pomarańczami i kaczką pieczoną na różowo
Roladka z polędwiczki wieprzowej, z nadzieniem z leśnych grzybów
Carpaccio z polędwicy wołowej, z serem parmezan i kaparami
Rolada z kaczki z bakaliami
Pasztet myśliwski
Rostbef marynowany w musztardzie, pieczony na różowo
Kruche sałaty z serem camembert, gruszką i orzechami
Sałatka z kruchych sałat, z wędzoną piersią indyczki i malinowym sosem vinaigrette
Sałatka grecka z serem feta i wędzonym łososiem
Zimne sosy
Pieczywo, masło
PO PÓŁNOCY:
Żurek staropolski z białą kiełbasą i wędzonką, podany z pieczywem
NAPOJE:
Soki (jabłkowy, pomarańczowy), woda mineralna niegazowana, kawa, herbata
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów (58) 554 61 43 lub 662 014 855
Dodatkowo każdy przebrany Gość otrzyma powitalnego drinka.
Po szalonej nocy na parkiecie, polecamy odpoczynek w położonej nieopodal Villi Ambra. Pokój 2-osobowy ze śniadaniem w cenie promocyjnej 130 zł. (https://villaambra.pl)
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Różyczka z wędzonego łososia, podana na pumperniklu z miodowo-koperkowym sosem vinaigrette (pieczywo, masło)
ZUPA:
Polewka koperkowa, podana z kluseczkami orzechowymi i Julien z duszonej cielęciny
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kurczaka faszerowana musem z leśnych grzybów, owinięta wędzonym boczkiem, podana na risotto z bobem i sosem pietruszkowym
DESERY PODANE NA BUFECIE:
Tiramisu z włoskimi biszkoptami
Pana cotta waniliowa z sosem malinowym
Deser truskawkowy z kawałkami kruszonej czekolady
Krem bananowy z karmelem i kruszonką
Szarlotka domowa z jabłek szara reneta
Kremowy sernik z rodzynkami
Ciasto kokosowe z wiśniami
Pomarańczowy sernik na zimno
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Tatar z łososia norweskiego, z suszonymi pomidorami i kawiorem z łososia
Lasagne z wędzonego pstrąga, sera mascarpone i pumpernikla
Sałatka z krewetkami koktajlowymi i salsą miętowa z mango
Tortilla nadziewana rukolą, pomarańczami i kaczką pieczoną na różowo
Roladka z polędwiczki wieprzowej, z nadzieniem z leśnych grzybów
Carpaccio z polędwicy wołowej, z serem parmezan i kaparami
Rolada z kaczki z bakaliami
Pasztet myśliwski
Rostbef marynowany w musztardzie, pieczony na różowo
Kruche sałaty z serem camembert, gruszką i orzechami
Sałatka z kruchych sałat, z wędzoną piersią indyczki i malinowym sosem vinaigrette
Sałatka grecka z serem feta i wędzonym łososiem
Zimne sosy
Pieczywo, masło
PO PÓŁNOCY:
Żurek staropolski z białą kiełbasą i wędzonką, podany z pieczywem
NAPOJE:
Soki (jabłkowy, pomarańczowy), woda mineralna niegazowana, kawa, herbata
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów (58) 554 61 43 lub 662 014 855