Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 12:00 - 20:00
Gdańsk,
Targ Rybny
Wstęp wolny
wtorek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 490 zł
Przygotujemy
1.ramen (makaron)
2. wywary
> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
>rybny
3.oleje i masła
> nori olej
> chilli olej
> palony czosnek olej
> masło shitake
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> kimchi tare
> curry tare
> goma tare
5.jajka
-> 63 stopnie
-> marynowane
6.dodatki
> marynowane grzyby
> kimchi
> pikle
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
> shisho w tempurze
7.mięsa ryby i vege
> soft shell crab w tempurze
> łosoś w słodkim sosie sojowym
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
1.ramen (makaron)
2. wywary
> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
>rybny
3.oleje i masła
> nori olej
> chilli olej
> palony czosnek olej
> masło shitake
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> kimchi tare
> curry tare
> goma tare
5.jajka
-> 63 stopnie
-> marynowane
6.dodatki
> marynowane grzyby
> kimchi
> pikle
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
> shisho w tempurze
7.mięsa ryby i vege
> soft shell crab w tempurze
> łosoś w słodkim sosie sojowym
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).