• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty kulinarne (ramen)

Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

kwi 24

środa, godz. 18:00

Gdańsk,
bilety 90 zł
Kup bilet
maj 18

sobota, godz. 10:00

bilety 420 zł
Przygotujemy

1.ramen (makaron)
2. wywary
> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
>rybny
3.oleje i masła
> nori olej
> chilli olej
> palony czosnek olej
> masło shitake
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> kimchi tare
> curry tare
> goma tare
5.jajka
-> 63 stopnie
-> marynowane
6.dodatki
> marynowane grzyby
> kimchi
> pikle
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
> shisho w tempurze
7.mięsa ryby i vege
> soft shell crab w tempurze
> łosoś w słodkim sosie sojowym
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Opinie