Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 15:00 - 18:00
Gdańsk Wrzeszcz,
Rozmaryn i bazylia
bilety 229 zł
czwartek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 430 zł
Przygotujemy:
1. tajska zimna herbata (Tajlandia)
2. aromatyczna zupa z krewetkami (Tajlandia)
3. kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem (Korea)
4. szaszłyki z kurczaka z ostrym orzechowym sosem ( Indonezja)
5. ogórek kwaśno-ostry (Chiny)
6. krewetki z grilla z sosem z tamaryndowca i chili (Tajlandia)
8. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca z słodkim sosem z mleka kokosowego i kurkumy (Indonezja)
1. tajska zimna herbata (Tajlandia)
2. aromatyczna zupa z krewetkami (Tajlandia)
3. kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem (Korea)
4. szaszłyki z kurczaka z ostrym orzechowym sosem ( Indonezja)
5. ogórek kwaśno-ostry (Chiny)
6. krewetki z grilla z sosem z tamaryndowca i chili (Tajlandia)
8. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca z słodkim sosem z mleka kokosowego i kurkumy (Indonezja)