stat
Wydarzenie już się odbyło

Warsztaty kulinarne (masterclass) sosy

Przygotowanie sosu to pracochłonne czynności, wymagające dużej staranności oraz uwagi w celu uzyskania sosu o niepowtarzalnym smaku. Nauczycie się przygotowywania tej trudnej sztuki, która pozwoli na przygotowywanie doskonałych potraw.

3 lipca - 11 sierpnia 2024

Trójmiasto
bilety 99 - 179 zł
wrz 17

wtorek, godz. 18:00

bilety 490 zł
Prowadzący: Dawid Balana

Przygotujemy
> biały bulion z kurczaka
> wywar rybny
> bulion grecki (warzywny)
> bisque z langustynek i homara
> juice cielęcy
> juice z kaczki (z tego zrobimy sos pomarańczowy do kaczki -sos Bigarade)
> sos Bearnaise
> sos Choron
> sos Ravigote

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Opinie