Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina! Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Podobne wydarzenia
w każdą niedzielę (do 26.05), godz. 13:00
Gdańsk,
Treinta y tres
bilety 199 zł
ulgowy 75 zł
ulgowy 75 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Menu:
Zimne przekąski
Ceviche z dorsza
Plastry różowej wołowiny z salsą z mango, awokado ze świeżą kolendrą
Dorsz w sosie pomodoro z papryką i oliwkami
Tapas, oliwki, wędliny, karczochy, papryczki faszerowane, sery
Carpaccio z ośmiornicy z marynowaną cebulą
Wybór hiszpańskich wędlin
Sałatki
Sałatka z grillowanych warzyw z wędzoną papryką i octem cherry
Sałatka z pomidorów, karczochów ,awokado, czerwonej cebuli z winegretem paprykowym
Sałatka z owoców morza z makaronem i pomidorami
Zupy
Zupa fasolowa z chorizo
Gaspacho andaluzyjskie
Dania główne
Dorada na szpinaku i grillowanych pomidorach
Pieczona jagnięcina z sosem czosnkowym
Udka z kurczaka pieczone z pomarańczami i szafranem
Kalmary w cieście z sosem 1000 wysp
Tortilla hiszpańska
Ziemniaki po hiszpańsku
Frytki z batatów
Kukurydza z miodem i wędzonym masłem
Stacja smażeń
Paella z kurczakiem i owocami morza
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni
Zimne przekąski
Ceviche z dorsza
Plastry różowej wołowiny z salsą z mango, awokado ze świeżą kolendrą
Dorsz w sosie pomodoro z papryką i oliwkami
Tapas, oliwki, wędliny, karczochy, papryczki faszerowane, sery
Carpaccio z ośmiornicy z marynowaną cebulą
Wybór hiszpańskich wędlin
Sałatki
Sałatka z grillowanych warzyw z wędzoną papryką i octem cherry
Sałatka z pomidorów, karczochów ,awokado, czerwonej cebuli z winegretem paprykowym
Sałatka z owoców morza z makaronem i pomidorami
Zupy
Zupa fasolowa z chorizo
Gaspacho andaluzyjskie
Dania główne
Dorada na szpinaku i grillowanych pomidorach
Pieczona jagnięcina z sosem czosnkowym
Udka z kurczaka pieczone z pomarańczami i szafranem
Kalmary w cieście z sosem 1000 wysp
Tortilla hiszpańska
Ziemniaki po hiszpańsku
Frytki z batatów
Kukurydza z miodem i wędzonym masłem
Stacja smażeń
Paella z kurczakiem i owocami morza
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni