stat
Impreza już się odbyła

Kolacja komentowana z szefem Rafałem Koziorzemskim | Zostań jurorem i Ty (2 opinie)

Z ogromną przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Państwa na kolację komentowaną organizowaną z okazji wygranej naszego szefa Rafała Koziorzemskiego w prestiżowym konkursie międzynarodowym Chefs en Or.

sie 14

środa, godz. 18:00

bilety 450 zł
wrz 12

czwartek, godz. 18:00

bilety 1800 zł
W czasie kolacji szef Rafał zaprezentuje swoje dania konkursowe, a każdy z gości będzie mógł poczuć się jak juror i ocenić każdą z propozycji. Na tą szczególna okazje zaprosiliśmy szefa Marka Moskwe mistrza cukiernictwa, który osłodzi nam ten wieczór swoimi wypiekami. Bez wątpienia smaki, których będą mieli okazje spróbować goście na długo pozostaną w ich pamięci.

Miejsce: restauracja Fisherman by Rafał Koziorzemski Sopot
Cena: kolacja 319zł/osoba wine pairing 219zł/osoba

Gość specjalny: szef Marek Moskwa

Rezerwacja stolików poprzez e-mail restauracja@fisherman.com.pl
lub telefonicznie 58 520 48 62

Kilka słów o szefie Rafale Koziorzemskim
Rafał urodził się 26.09.1988 roku, w Polsce w miejscowości Nowe Miasto Lubawskie. Kucharz, rzemieślnik z zasadami i charakterem, wielką determinacją i poświęceniem. Laureat światowego konkursu The Best Chef  Rising Star Awadrs 2017, kucharz- odkrycie roku 2022, Perła miasta Sopot jak i również zwycięzca  International CHEF Culinary Cup 2018, ambasador kampanii roślinnie jemy. W październiku 2023 roku wygrał prestiżowy konkurs Les Chefs en Or, w którym zmierzył się z szefami kuchni najlepszych restauracji z Niemiec, Hiszpanii, Austrii, Szwajcarii, Francji i Rumunii. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat, pracował w restauracjach i hotelach w kraju i zagranicą, jego kunszt kulinarny doceniają artyści malarze tacy jak Zora Mann czy też znany i ceniony artysta Pedro Martin Rojo. Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia nietuzinkowe, zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe i pracę z owocami morza, fascynuje się dzikimi ziołami, które zbierając w lesie przenosi do swojej kuchni. Rafał to utalentowany kucharz, jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania! Jest zwolennikiem kuchni tradycyjnej  z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania. Obecnie współwłaściciel, szef kuchni Fisherman w Sopocie.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    319 zł
  • Kontakt
    58 520-48-62
Cena kolacji to 319zł/osoba
Cena wine pairing 219zł/osoba

Opinie (2)

  • Mamy płacić za świętowanie kogoś nagrody ? Dobre ! (1)

    • 1 0

    • Czytanie ze zrozumieniem widać że nie jest mocną stroną u ciebie...

      • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.