• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Charytatywny Bal Sympatyków Podróży

bal

Szanowni Państwo,



Już 26 lutego 2011r., zapraszamy do udziału w Karnawałowym Balu Sympatyków Podróży, w Centrum Bankietowo Konferencyjnym Pod Lipami w Łęgowie.

Impreza ta, organizowana jest wspólnie z Fundacją Marka Kamińskiego, a wpływy z niej zostaną przeznaczone na spłatę protezy jednej z podopiecznych fundacji, Alicji

W trakcie balu, oprócz wykwintnego menu i doskonałej zabawy organizowanej przez Instytut Edmunda (DJ, konferansjer), odbędzie sie również licytacja przedmiotów znanych podróżników, a wśród wszystkich uczestników rozlosowane będą atrakcyjne nagrody, m.in. rejs luksusowym statkiem wycieczkowym ufundowany przez portal rejsów wycieczkowych RejsClub.pl


 


CENA 200 zł od osoby

 


Dla uczestnikow balu proponujemy specjalne ceny na noclegi w naszym obiekcie Pod Lipami. 

Informacje i rezerwacje pod nr tel. 58 692 04 06, lub 519 140 199.

Partnerzy i patroni medialni balu:
Centrum Konferencyjno Bankietowe Pod Lipami, Instytut Edmunda - Trójmiejskie Centrum Rozrywki i Integracji, Portal RejsClub.pl, Enovatis S.A.(właściciel portali Wakacje.pl i Easygo.pl), Portal Biznesnafali.pl, Magazyn Prestiż, Drukarnia WL, Agencja Reklamowa Twój Billboard, Biuro Podróży Fiesta, Biuro Podróży Darhoss Tour, Firma Mibor - Michał Borawski, Coca-Cola, Nemiroff, Royal Caribbean Cruise Line



 


PROGRAM BALU:   




  • 19.30 - wystawa zdjęć Marka Kamińskiego


  • 20.00 - uroczyste przywitanie gości


  • 20.45 - otwarcie kasyna i atelier fotograficznego


  • 21.00 - DJ zaprasza na parkiet


  • 21.45 - pokaz tańca irlandzkiego


  • 22.45 - pokaz tańca brzucha w wykonaniu Faridy z zespołem


  • 23.30 - licytacja przedmiotów otrzymanych od znanych podróżników połączona z losowaniem cennych nagród, m.in. rejsu luksusowym statkiem wycieczkowym.


MENU:


PRZYSTAWKA



  • Carpaccio z polędwicy wołowej podane na mixie sałat


OBIADOKOLACJA



  • Polędwiczki wieprzowe marynowane w winie podane na sosie z czarnej trufli z blanszowanymi warzywami i ziemniakami gratine


ZAKĄSKI ZIMNE



  • Schab nadziewany alzacką wędliną

  • Rolada z kaczki po królewsku

  • Deska serów z owocami i żurawiną

  • Indyk po diabelsku

  • Pstrąg w galarecie

  • Capreze

  • Sałatka grecka

  • Sałatka karaibska z owocami morza

  • Tapas mix


NA GORĄCO




  • Łosoś na sosie holenderskim z risotto


BUFET ORIENTALNY



  • Sushi

  • Omlet tamango

  • Sałatka japońska

  • Imbir marynowany

  • Szaszłyki say tay

  • Wieprzowina po tajsku

  • Kurczak z orzechami nerkowca

  • Ryż


ZUPA



  • Barszcz z pasztecikiem

  • Zupa węgierska


BUFET DESEROWY



  • Creme brulee

  • Sernik

  • Jabłecznik

  • Owoce

  • Fontanna czekoladowa


ALKOHOL



  • Wódka Nemiroff

  • Wino



Opinie