Serdecznie zapraszamy 24 listopada 2012 na imprezę Andrzejkową pełną czarów i magii.
Podobne wydarzenia
piątek - sobota, godz. 16:00 - 23:59
Gdańsk,
Hevelianum
Wstęp wolny
w każdą sobotę (do 29.06), godz. 9:00 - 13:00
Gdańsk,
Piecki-Migowo skwer przy...
Wstęp wolny
OTO CO PROPONUJEMY:
- smaczne i urozmaicone menu,
- magiczną atmosferę uzyskaną dzięki setkom świec,
- profesjonalny pokaz iluzji, który przedstawi Tomasz Jusza. Zaprezentuje on sztuki magiczne z ciekawym, humorystycznym komentarzem przy akompaniamencie muzyki.
-możliwość skorzystania z usługi profesjonalnej wróżki,
- tańce i zabawę do białego rana, którą poprowadzi Robert Augustyniak - popularny DJ i wodzirej.
Repertuar muzyczny dostosowuje On na bieżąco do gustów Gości. Gra muzykę łączącą pokolenia, wyłącznie najbardziej znane i taneczne przeboje polskie i zagraniczne.
Koszt wspólnej zabawy to 129 zł za osobę.
Dodatkowo można wykupić pakiet napojów i wybranych alkoholi bez ograniczeń.
Pakiet I - 18 zł (kawa, herbata, woda, soki owocowe)
Pakiet II - 38 zł (kawa, herbata, soki owocowe, piwo, wino)
Pakiet III - 58 zł (kawa, herbata, soki owocowe, piwo, wino, wódka)
*Oferta " Open bar" jest ofertą promocyjną i można z niej skorzystać tylko w sytuacji, jeśli wszyscy Goście przy stoliku zdecydują się na wykup pakietu.
M E N U:
PRZEKĄSKA ZIMNA NA POCZĄTEK:
Rostbef wołowy pieczony na różowo, nadziewany suszonymi pomidorami i grillowaną cukinią, podany na sosie balsamicznym (pieczywo, masło)
ZUPA:
Kremowa zupa z dyni z prażonymi migdałami
DANIE GŁÓWNE :
Zrazik z polędwiczki wieprzowej nadziewany orzechami nerkowca, podany z sosem na bazie czerwonego wina, ze snopkami fasolki szparagowej i puree ziemniaczanym
BUFET DESEROWY:
Mus z białej czekolady z wiórkami kokosowymi
Deser karmelowy z bitą śmietaną i orzechami
Deser czekoladowy z nutą chili i pomarańczy
Pudding figowy z sosem toffie
Tort czekoladowy z marakują
Creme brulee
Wybór ciast własnego wypieku
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Pstrąg gotowany w wywarze jarzynowym, podany w delikatnej galarecie
Rolki z wędzonego łososia ze szpinakiem
Krewetki w sosie koktajlowym z ananasem
Roladki ze schabu wieprzowego z musem chrzanowym
Karczek wieprzowy pieczony z ząbkami czosnku
Rolada z kaczki z bakaliami i kaczą wątróbką
Roladki drobiowe z węgierskim farszem paprykowym
Polędwiczka wieprzowa nadziewana grzybami
Pasztet staropolski z żurawiną
Deska serów z bakaliami i winogronem
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka i grzankami
Sałatka curry z ryżem, kurczakiem, kukurydzą
Sałatka z serów pleśniowych z gruszką i winogronami
Zimne sosy, pieczywo, masło
OKOŁO PÓŁNOCY:
Prosię pieczona w całości, porcjowane przez kucharza na sali, podane z sosami, zasmażaną kapustą, ziemniakami opiekanymi
Około godz.1:00:
Barszcz czerwony w aromacie świeżego majeranku i czosnku, podany z kołdunami nadziewanymi baraniną
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami tel 58 554 61 43 lub 662 014 855
- smaczne i urozmaicone menu,
- magiczną atmosferę uzyskaną dzięki setkom świec,
- profesjonalny pokaz iluzji, który przedstawi Tomasz Jusza. Zaprezentuje on sztuki magiczne z ciekawym, humorystycznym komentarzem przy akompaniamencie muzyki.
-możliwość skorzystania z usługi profesjonalnej wróżki,
- tańce i zabawę do białego rana, którą poprowadzi Robert Augustyniak - popularny DJ i wodzirej.
Repertuar muzyczny dostosowuje On na bieżąco do gustów Gości. Gra muzykę łączącą pokolenia, wyłącznie najbardziej znane i taneczne przeboje polskie i zagraniczne.
Koszt wspólnej zabawy to 129 zł za osobę.
Dodatkowo można wykupić pakiet napojów i wybranych alkoholi bez ograniczeń.
Pakiet I - 18 zł (kawa, herbata, woda, soki owocowe)
Pakiet II - 38 zł (kawa, herbata, soki owocowe, piwo, wino)
Pakiet III - 58 zł (kawa, herbata, soki owocowe, piwo, wino, wódka)
*Oferta " Open bar" jest ofertą promocyjną i można z niej skorzystać tylko w sytuacji, jeśli wszyscy Goście przy stoliku zdecydują się na wykup pakietu.
M E N U:
PRZEKĄSKA ZIMNA NA POCZĄTEK:
Rostbef wołowy pieczony na różowo, nadziewany suszonymi pomidorami i grillowaną cukinią, podany na sosie balsamicznym (pieczywo, masło)
ZUPA:
Kremowa zupa z dyni z prażonymi migdałami
DANIE GŁÓWNE :
Zrazik z polędwiczki wieprzowej nadziewany orzechami nerkowca, podany z sosem na bazie czerwonego wina, ze snopkami fasolki szparagowej i puree ziemniaczanym
BUFET DESEROWY:
Mus z białej czekolady z wiórkami kokosowymi
Deser karmelowy z bitą śmietaną i orzechami
Deser czekoladowy z nutą chili i pomarańczy
Pudding figowy z sosem toffie
Tort czekoladowy z marakują
Creme brulee
Wybór ciast własnego wypieku
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Pstrąg gotowany w wywarze jarzynowym, podany w delikatnej galarecie
Rolki z wędzonego łososia ze szpinakiem
Krewetki w sosie koktajlowym z ananasem
Roladki ze schabu wieprzowego z musem chrzanowym
Karczek wieprzowy pieczony z ząbkami czosnku
Rolada z kaczki z bakaliami i kaczą wątróbką
Roladki drobiowe z węgierskim farszem paprykowym
Polędwiczka wieprzowa nadziewana grzybami
Pasztet staropolski z żurawiną
Deska serów z bakaliami i winogronem
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka i grzankami
Sałatka curry z ryżem, kurczakiem, kukurydzą
Sałatka z serów pleśniowych z gruszką i winogronami
Zimne sosy, pieczywo, masło
OKOŁO PÓŁNOCY:
Prosię pieczona w całości, porcjowane przez kucharza na sali, podane z sosami, zasmażaną kapustą, ziemniakami opiekanymi
Około godz.1:00:
Barszcz czerwony w aromacie świeżego majeranku i czosnku, podany z kołdunami nadziewanymi baraniną
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami tel 58 554 61 43 lub 662 014 855