stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Sylwester & Zespół Żuki -The Beatles & Dje - Klub Scena Sopot (1 opinia)

Impreza sylwestrowa

Klub SCENA, to jedno z najbardziej wyjątkowych i magicznych miejsc z przepięknym widokiem na Zatokę Gdańską i Sopockie Molo. To miejsce o niezwykłej atmosferze, gdzie nasi goście mogą nie tylko świetnie się bawić, ale także zjeść doskonałe potrawy przygotowywane przez naszego szefa kuchni restauracji Smak Morza.

NAJWIĘKSZY BAL SYLWESTROWY W TRÓJMIEŚCIE
SALA KONCERTOWA
https://www.facebook.com/events/280243445519069/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2 PARKIETY TANECZNE 3 POZIOMY 4 SALE

ZESPÓŁ ŻUKI - NAJWIĘKSZE COVERY THE BEATLES

JOACHIM PERLIK - Z COVERAMI CZESŁAWA NIEMENA

DJ BUŻKA-PRZEBOJE TANECZNE

SALA KLUBOWA
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

DJ MIKE-NAJNOWSZE HITY MINIONEGO SEZONU

4 SALE / 3 POZIOMY

MENU STAROPOLSKIE

NOWOROCZNY TOAST ORAZ POKAZ SZTUCZNYCH OGNI NA PLAŻY







W tym roku w programie:


- wyśmienity bufet staropolski
- 4 bary czynne całą noc
- przeboje taneczne na 2 parkietach
- pokaz sztucznych ogni na sopockiej plaży
- przywitanie nowego roku na tarasie naszego klubu z widokiem na Bałtyk oraz Molo Sopockie z lampką szampana



Oprócz wykwintnej kolacji w formie bufetu szwedzkiego wraz ze znanym wszystkim zespołem ŻUKI rozgrzejemy parkiet do czerwoności przy hitach The Beatles, Led Zeppelin i innych! Dodatkowo gwiazdą wieczoru będzie Joahim Perlik (z zespołu "Jaka To Melodia?" 1998-2005) w coverach Czesława Niemena i PRL, który wprowadzi nas z Żukami w piękny świat Rocka z lat 60 i 70. Zespół wspierany będzie przez 2 profesjonalnych DJ.
















TAK BAWILIŚMY SIĘ ROK TEMU 


Proponujemy Państwu do wyboru: 4 sale

PROPOZYCJA NR 1

WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTER - 50 zł
Możliwość korzystania z barów oraz Sali Klubowej.
WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTRA 100 ZŁ/os
Możliwość korzystania z dwóch parkietów
..................
PROPOZYCJA nr 2
SALA KLUBOWA - II parkiet - DJ MIKE -NAJNOWSZE HITY MINIONEGO ROKU

CENA 195 zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI LUB BUTELKA WINA HISZPAŃSKIEGO BIAŁEGO LUB CZERWONEGO, MIEJSCE SIEDZĄCE W LOŻY
..................
PROPOZYCJA NR 3
SALA RESTAURACYJNA LUB SALA KLUBOWA

CENA 290 zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI LUB BUTELKA WINA HISZPAŃSKIEGO BIAŁEGO LUB CZERWONEGO, MIEJSCE SIEDZĄCE

...................
PROPOZYCJA NR 4
SALA KONCERTOWA - I parkiet - ZESPÓŁ ŻUKI( THE BEATLES),JOCHIMPERLIK(CZESŁAW NIEMEN),DJ BUŻKA -PREBOJE TANECZNE
CENA 390zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI (FINLANDIA, ABSOLUT, SMIRNOFF BLACK) LUB WHISKY (RED LABEL, BALLANTINES), MENU STAROPOLSKIE, MIEJSCE SIEDZĄCE (STOLIKI 2-6 os.)






PROPOZYCJA NR 5
ANTRESOLA / VIP

CENA 390zł/os

W CENIE: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI (FINLANDIA, ABSOLUT, SMIRNOFF BLACK) LUB WHISKY (RAD LABEL, BALLANTINES) ORAZ MENU STAROPOLSKIE, MIEJSCE SIEDZĄCE W LOŻY
..................
https://www.facebook.com/events/280243445519069/

telefoniczny : 601 208 435
mailowy : biuro@scenaklub.pl

Proponujemy Państwu największą zabawę sylwestrową w Trójmieście!

Informacje pomocnicze:

1.Osoby, które wykupią catering do imiennego zaproszenia otrzymają przy wejściu specjalną opaskę upoważniającą do wejścia na strefę cateringu(sala restauracyjna na parterze).

2.Sala restauracyjna jest też salą konsumpcyjną dla osób, które wykupiły opcję z kolacją.
Wstęp do niej będzie odbywał się na podstawie opaski otrzymanej przy wejściu na sylwestra.



VIP/antresola

DODATKOWY CATERING - 120zł/os
MENU

......................................................

BILETY DOSTĘPNE;

RESTAURACJA SMAK MORZA

KLUB SCENA

SALONY EMPIK

BILETOMAT.PL https://www.biletomat.pl/koncerty/sylwester-nad-morzem-yellow-submarine-1401/

eBilet.pl https://scenaklub.ebilet.pl/bilety.php?id=90554

..................................................................

MENU BUFETOWE

DESKI WĘDLIN STAROPOLSKICH I MIĘS PIECZYSTYCH WŁASNEGO WYROBU PODAWANE Z SOSAMI

JAJKA FASZEROWANE Z SZYNKĄ PODANE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ

JAJKA W SOSIE Z KAWIOREM I GARNIEROWANE SZCZYPIORKIEM

ŚLEDZIE PO KASZUBSKU

ŚLEDŹ POD PIERZYNKĄ

ROLADKI PIECZONE Z BOCZKIEM, MORELĄ I ŚLIWKĄ

MARYNOWANE WARZYWA: OGÓRKI, PIECZARKI, CEBULKI, CZOSNEK, PAPRYKA, BURACZKI

WYBÓR PASZTETÓW Z SOSEM ŻURAWINOWYM

PLATERY SERÓW Z OWOCAMI I BAKALIAMI

SAŁATKA JARZYNOWA

SAŁATKA GRECKA

DOMOWA GALARETKA Z NÓŻEK

SMALCZYK Z GĘSI ZE ŚLIWKAMI I MIĘSEM GĘSIM

SAŁATKA Z KURCZAKIEM, SELEREM NACIOWYM I ORZECHAMI

ZUPY

TRADYCYJNY BOGRACZ Z KLUSKAMI LANYMI

ŻUREK PODAWANY Z TRADYCYJNĄ KIEŁBASĄ

DANIA GŁÓWNE

MIX PIECZONYCH MIĘS: UDKA Z KURCZAKA W GLAZURZE MIODOWEJ, KARKÓWKA W ZIOŁACH Z SOSEM

MIX PIEROGÓW Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ Z MIĘSEM OKRASZONE CEBULKĄ

BIGOS PO MYŚLIWSKU

MAKARON PENNE W SOSIE SZPINAKOWYM Z KURCZAKIEM

DODATKI

ZIEMNIAKI OPIEKANE W ZIOŁACH

KASZA GRYCZANA Z BOCZKIEM

KLUSKI ŚLĄSKIE Z CEBULKĄ

MIX SURÓWEK

SOSY

CHRZANOWY

ŻURAWINOWY

GRZYBOWY

DESERY

CIASTO CZEKOLADOWE

SZARLOTKA

SERNIK

ROGALIKI Z NADZIENIEM

DANIA NA CIEPŁO SERWOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI

SZYNKA PODKOMORZEGO (WIEPRZOWA) CAŁA MARYNOWANA W ZIOŁACH

PIECZONY INDYK FASZEROWANY KASZĄ GRYCZANĄ PODANY Z PIECZONYMI JABŁKAMI I SOSAMI




https://www.facebook.com/events/280243445519069/

Przeczytaj także

Opinie (1)

  • Kurtyna,ale obleśna chałtura....

    • 1 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.