• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Zaczarowana Noc Andrzejkowa

Jak co roku zapraszamy Państwa na wyjątkową Noc Andrzejkową w Klubie Pokład. W tym roku księżyc będzie w iście imprezowej fazie, więc zapowiada się wspaniała zabawa! 

w każdy czwartek (do 25.04), godz. 21:00

Gdańsk,
Wstęp wolny

w każdą sobotę (do 28.12), godz. 22:00

Gdynia,
Wstęp wolny
W magicznym programie: 
- Szalona zabawa do białego rana przy czarodziejskim Dj-u
- Abrakadabra nie zabraknie wróżb i przepowiedni prawdziwej WRÓŻKI
- Bogate menu specjałów naszego Czarodzieja i  Szefa Kuchni

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

Pakiet nr 1 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości

Alkohole/Napoje:
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 
-  schab pieczony ze śliwką
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu  
- śledzik w śmietanie z cebulką 
- pierożki z farszem jarskim 
2 x duża deska smakołyków (sery żółte, sery pleśniowe, kabanosy, wędliny, ogórki kiszone, papryczki marynowane, smalczyk, smarowidełko twarogowe, pieczywo)

Zupa (serwowana po północy):
- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami 

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 90 zł brutto od osoby.

Pakiet nr 2 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości

Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym 
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 
- łosoś macerowany w sosie sojowym 
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu 
- śledzik w śmietanie z cebulką 
- pierożki z farszem jarskim 

Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):
- pikantne skrzydełka z kurczaka 
- pieczona karkówka z suszonymi śliwkami i rozmarynem 
 - pieczone kawałeczki dorsza w sosie koperkowym 

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100 zł brutto od osoby.

Pakiet nr 3 - Przykładowe menu dla 10 osób

Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 
- schab  pieczony ze śliwką
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem 
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym 
- śledzik w śmietanie z cebulką 
- łosoś macerowany w sosie sojowym 
- pierożki z farszem jarskim 

Sałatki:
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta

Zupa:
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa z borowikami i rozmarynem z pieczonymi ziemniaczkami oraz sałatką z sosem winegret 

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110 zł brutto od osoby.

Więcej informacji/Rezerwacje: 
Dorota Richert tel.: 500-118-897 e-mail: drichert@atutnr.pl
Katarzyna Demkowicz tel.: 730-163-415 e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Opinie