Jak co roku zapraszamy Państwa na wyjątkową Noc Andrzejkową w Klubie Pokład. W tym roku księżyc będzie w iście imprezowej fazie, więc zapowiada się wspaniała zabawa!
Podobne wydarzenia
w każdy czwartek (do 25.04), godz. 21:00
Gdańsk,
Absinthe
Wstęp wolny
w każdą sobotę (do 28.12), godz. 22:00
Gdynia,
Tawerna
Wstęp wolny
W magicznym programie:
- Szalona zabawa do białego rana przy czarodziejskim Dj-u
- Abrakadabra nie zabraknie wróżb i przepowiedni prawdziwej WRÓŻKI
- Bogate menu specjałów naszego Czarodzieja i Szefa Kuchni
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.
Pakiet nr 1 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości
Alkohole/Napoje:
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- schab pieczony ze śliwką
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu
- śledzik w śmietanie z cebulką
- pierożki z farszem jarskim
2 x duża deska smakołyków (sery żółte, sery pleśniowe, kabanosy, wędliny, ogórki kiszone, papryczki marynowane, smalczyk, smarowidełko twarogowe, pieczywo)
Zupa (serwowana po północy):
- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 90 zł brutto od osoby.
Pakiet nr 2 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- łosoś macerowany w sosie sojowym
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu
- śledzik w śmietanie z cebulką
- pierożki z farszem jarskim
Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):
- pikantne skrzydełka z kurczaka
- pieczona karkówka z suszonymi śliwkami i rozmarynem
- pieczone kawałeczki dorsza w sosie koperkowym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100 zł brutto od osoby.
Pakiet nr 3 - Przykładowe menu dla 10 osób
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- schab pieczony ze śliwką
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- śledzik w śmietanie z cebulką
- łosoś macerowany w sosie sojowym
- pierożki z farszem jarskim
Sałatki:
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta
Zupa:
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa z borowikami i rozmarynem z pieczonymi ziemniaczkami oraz sałatką z sosem winegret
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110 zł brutto od osoby.
Więcej informacji/Rezerwacje:
Dorota Richert tel.: 500-118-897 e-mail: drichert@atutnr.pl
Katarzyna Demkowicz tel.: 730-163-415 e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl
- Szalona zabawa do białego rana przy czarodziejskim Dj-u
- Abrakadabra nie zabraknie wróżb i przepowiedni prawdziwej WRÓŻKI
- Bogate menu specjałów naszego Czarodzieja i Szefa Kuchni
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.
Pakiet nr 1 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości
Alkohole/Napoje:
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- schab pieczony ze śliwką
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu
- śledzik w śmietanie z cebulką
- pierożki z farszem jarskim
2 x duża deska smakołyków (sery żółte, sery pleśniowe, kabanosy, wędliny, ogórki kiszone, papryczki marynowane, smalczyk, smarowidełko twarogowe, pieczywo)
Zupa (serwowana po północy):
- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 90 zł brutto od osoby.
Pakiet nr 2 - Przykładowe menu dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości gości
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- łosoś macerowany w sosie sojowym
- łosoś marynowany w winie i zielonym pieprzu
- śledzik w śmietanie z cebulką
- pierożki z farszem jarskim
Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):
- pikantne skrzydełka z kurczaka
- pieczona karkówka z suszonymi śliwkami i rozmarynem
- pieczone kawałeczki dorsza w sosie koperkowym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100 zł brutto od osoby.
Pakiet nr 3 - Przykładowe menu dla 10 osób
Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski:
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- schab pieczony ze śliwką
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- śledzik w śmietanie z cebulką
- łosoś macerowany w sosie sojowym
- pierożki z farszem jarskim
Sałatki:
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta
Zupa:
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa z borowikami i rozmarynem z pieczonymi ziemniaczkami oraz sałatką z sosem winegret
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110 zł brutto od osoby.
Więcej informacji/Rezerwacje:
Dorota Richert tel.: 500-118-897 e-mail: drichert@atutnr.pl
Katarzyna Demkowicz tel.: 730-163-415 e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl