Zapraszamy 2 lutego 2019 r. na Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.
Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 20:00
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
niedziela, godz. 13:00
Gdańsk,
ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
Doskonałą zabawę na parkiecie zapewni trzyosobowy zespół grający covery polskich i zagranicznych przebojów lat 80- i 90-tych. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana. Podczas balu oferujemy także możliwość zakupu kalendarza "Sobieszewo na starych pocztówkach" na 2019 rok w promocyjnej cenie!
Zaproszenie: 160 zł od osoby
Nocleg ze śniadaniem: 100 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 2:00.
Menu
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Okrasa z gęsi z kaszubskimi piklami
Zupa: Pikantne consome z knedlikami mięsnymi
Danie główne: Pierś faszerowana porą duszoną w śmietanie i sosem z suszonych pomidorów, brązowy ryż, bukiet warzyw gotowanych
Deser: Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wiśniami w rumie
Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 2 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata
Bufet z zakąskami
Deska wyrobów mięsnych z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar po huzarsku z tradycyjnymi dodatkami
Ruloniki duńskie z musem serowym
Schab po warszawsku
Pstrąg na warzywach pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z fetą
Sałatka makarononowa z salami i oliwkami
Marynaty z żuławskiego kredensu
Bufet słodki
Ciasta domowe, ptysie, eklerki, rogaliki z nadzieniem wiśniowym
Danie ciepłe po północy
Żurek staropolski na maślance
Zaproszenie: 160 zł od osoby
Nocleg ze śniadaniem: 100 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 2:00.
Menu
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Okrasa z gęsi z kaszubskimi piklami
Zupa: Pikantne consome z knedlikami mięsnymi
Danie główne: Pierś faszerowana porą duszoną w śmietanie i sosem z suszonych pomidorów, brązowy ryż, bukiet warzyw gotowanych
Deser: Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wiśniami w rumie
Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 2 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata
Bufet z zakąskami
Deska wyrobów mięsnych z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar po huzarsku z tradycyjnymi dodatkami
Ruloniki duńskie z musem serowym
Schab po warszawsku
Pstrąg na warzywach pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z fetą
Sałatka makarononowa z salami i oliwkami
Marynaty z żuławskiego kredensu
Bufet słodki
Ciasta domowe, ptysie, eklerki, rogaliki z nadzieniem wiśniowym
Danie ciepłe po północy
Żurek staropolski na maślance