Miło nam zaprosić Państwa na kolację klubową połączoną z degustacją win australijskich.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 17:00
Gdańsk,
Good Time
bilety 259 zł
środa, godz. 18:00 - 21:00
Gdańsk,
Fine Wine
bilety 349 zł
Spotkanie prowadzi Dorota Romanowska - redaktor magazynu "Czas Wina"
Menu i wina:
Aperitif
Prosecco Casa Defra, DOC Prosecco, Cielo e Terra, Veneto, Włochy
Pierwsza przystawka:
Rolmops śródziemnomorski z fetą i oliwkami
Milton Park Chardonnay, Thorn-Clarke Wines, South Eastern Australia, Australia
Druga przystawka:
Polędwica wieprzowa faszerowana pesto paprykowym na sosie pieprzowym z chipsem z batata
Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
Terra Barossa Cuvée, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
Danie główne:
Pieczony rostbef wołowy podany na grzybach leśnych w ziołach i czosnku
oraz róża ziemniaczana z nutą rozmarynu
Thorn-Clarke Shotfire Shiaz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
William Randell Shiraz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley , Australia
Deser:
Czekolada z wiśniami oraz czekolada z czarną porzeczką
Fonseca Bin 27 Finest Reserve, DOC Porto, Fonseca Porto, Portugalia
Kawa lub herbata
Cena 159 zł od osoby, cena klubowa 120 zł* od osoby.
Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę.
Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl
* Rabat w postaci "ceny klubowej" przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą.
Menu i wina:
Aperitif
Prosecco Casa Defra, DOC Prosecco, Cielo e Terra, Veneto, Włochy
Pierwsza przystawka:
Rolmops śródziemnomorski z fetą i oliwkami
Milton Park Chardonnay, Thorn-Clarke Wines, South Eastern Australia, Australia
Druga przystawka:
Polędwica wieprzowa faszerowana pesto paprykowym na sosie pieprzowym z chipsem z batata
Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
Terra Barossa Cuvée, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
Danie główne:
Pieczony rostbef wołowy podany na grzybach leśnych w ziołach i czosnku
oraz róża ziemniaczana z nutą rozmarynu
Thorn-Clarke Shotfire Shiaz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley, Australia
William Randell Shiraz, Thorn-Clarke Wines, Barossa Valley , Australia
Deser:
Czekolada z wiśniami oraz czekolada z czarną porzeczką
Fonseca Bin 27 Finest Reserve, DOC Porto, Fonseca Porto, Portugalia
Kawa lub herbata
Cena 159 zł od osoby, cena klubowa 120 zł* od osoby.
Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę.
Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl
* Rabat w postaci "ceny klubowej" przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą.