• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Weekendowy Sylwester w Centrum Galion

Bal Sylwestrowy

Powitaj Nowy Rok z dala od wielkomiejskiego zgiełku w towarzystwie szumu fal morskich i szampańskiej zabawy do białego rana. Wykwintna polska kuchnia, profesjonalna obsługa, wybór Królowej i Króla Balu, pokaz Szefa Kuchni, konkursy, sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie.

WEEKENDOWY SYLWESTER 30.12.2012-1.01.2013 - 499 zł / osoba
(399 zł / osoba - specjalna cena dla członków AZS*)

Pakiet obejmuje:
Niedziela 30.12.12
• Kolację grillową
• Ognisko z pieczeniem kiełbasek oraz degustację grzanego wina

Poniedziałek 31.12.12
• Śniadanie
• Przekąski na sylwestrowym bufecie z wyrobami z własnej wędzarni
• Uroczysta kolacja Sylwestrowa z Balem pełnym niezapomnianych atrakcji
• Mini Bal Sylwestrowy dla dzieci w godzinach 18.00 - 22.00

Wtorek 01.01.13
• Śniadanie Noworoczne

Podczas pobytu
• Atrakcje: SPA (sauny, siłownia, jacuzzi), Strefa Nordic Walking, bilard

Dodatkowy nocleg ze śniadaniem - 75,00 zł / osoba

Dla organizatora grupy 8-osobowej 50% rabatu na jeden z pakietów.


Pozostałe informacje:
• pakiet objęty ogólnymi warunkami uczestnictwa
• dzieci do lat 3 przebywają bezpłatnie, od 3 do 7 lat opłata wynosi 50%, w pokoju rodziców
• istnieje możliwość przyjazdu ze zwierzętami (dopłata zgodna z cennikiem)

UROCZYSTA KOLACJA SYLWESTROWA

Przystawka
Carpaccio ze świeżego łososia w towarzystwie kaparów i szalotki

Zupa
Krem z zielonego groszku podany z miętą i migdałami

Sylwestrowe szaleństwo - danie główne

Roladki z polędwiczek wieprzowych nadziewane szparagami podane na sosie truflowo-borowikowym
Jamajska pierś z kurczaka podana w towarzystwie sosu z mango i kokosa
Grillowany stek z tuńczyka podany na sosie pieprzowo-maślanym
Krewetki królewskie w cieście tempura podane na czosnkowo-rozmarynowym maśle
Puree z czerwonej fasoli w towarzystwie czerwonego wina
Ziemniaki opiekane w tymianku i czosnku
Sałatka z rukoli i orzechów włoskich i podana w towarzystwie słodko-kwaśnego dresingu
Warzywa blanszowane

Szampańskie uniesienie - deser
Chłodnik śliwkowy z musem mascarpone

Zakąski zimne

Kaczka faszerowana bakaliami i wątróbką podana z musem żurawinowym
Rolada ze schabu faszerowana musem z tuńczyka
Boczek marynowany w solance ziołowej wędzony we własnej wędzarni
Sałatka karaibska z owocami morza
Biało-zielona sałatka z kalafior, brokuł, fasoli i sera feta
Duet z sandacza i łososia zroszony jabłkową mgiełką
Wątróbka drobiowa owinięta boczkiem podana na jabłkowym krążku
Półmisek ryb wędzonych własnego wyrobu
Pieczywo, masło

Zakąski ciepłe
Delikatnie pikantna zupa meksykańska
Cukinia faszerowana czosnkiem i wieprzowiną, zapiekana z serem pleśniowym

Napoje
Sok 0,5 l i woda 0,5 l na osobę
Wódka biała - 0,5 l na 4 osoby
Wino musujące - 100 ml na osobę
Kawa, herbata

Opinie