Z okazji Walentynek, zapraszamy na Weekend Zakochanych czyli nie jeden a cztery dni świętowania. Nasz Szef Kuchni Łukasz Domagalski skomponował specjalne menu.
Antipasti - talerz wędlin i serów z warzywami
lub
Zupa z owocami morza i szafranem
Danie główne:
Stek wołowy z zielonym pieprzem, domowe frytki z sosem aioli
lub
Dorada z białym risotto i kawiorem z łososia
Deser:
Sticky toffy pudding z kremem waniliowym
lub
Panna cotta z czekoladą mleczną i markują
Jeżeli macie swoje ulubione pozycje w naszej codziennej karcie - nic straconego, można zdecydować o zestawie lub daniach z karty.
Czekamy na Was z pysznym jedzeniem, cudowną atmosferą i wspaniałym nastrojem!
lub
Zupa z owocami morza i szafranem
Danie główne:
Stek wołowy z zielonym pieprzem, domowe frytki z sosem aioli
lub
Dorada z białym risotto i kawiorem z łososia
Deser:
Sticky toffy pudding z kremem waniliowym
lub
Panna cotta z czekoladą mleczną i markują
Jeżeli macie swoje ulubione pozycje w naszej codziennej karcie - nic straconego, można zdecydować o zestawie lub daniach z karty.
Czekamy na Was z pysznym jedzeniem, cudowną atmosferą i wspaniałym nastrojem!