Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 7-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podobne wydarzenia
poniedziałek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 555 zł
w każdą niedzielę (do 30.06), godz. 13:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
bilety 89 zł
Przygotujemy:
Sushi Maki z:
1. łososiem świeżym i wędzonym
2. tuńczykiem
3. ogórkiem i sezamem
4. marynowaną tykwą (Kampyo)
5. awokado
6. krewetkami gotowanymi (Ebi)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Sushi Maki z:
1. łososiem świeżym i wędzonym
2. tuńczykiem
3. ogórkiem i sezamem
4. marynowaną tykwą (Kampyo)
5. awokado
6. krewetkami gotowanymi (Ebi)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).