Odkryjesz sztukę przygotowywania różnorodnych azjatyckich makaronów. To prawdziwa podróż przez smaki i tradycje kuchni Dalekiego Wschodu, gdzie każdy makaron jest pysznym i wyjątkowym daniem.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 18:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
środa, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 450 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Przygotujemy
> Soba (gryczany makaron na zimno z delikatnym sosem)
> Japchae (makaron z słodkich ziemniaków z wołowiną warzywami)
> Udon (pszenny makaron z bulionem i tempurą)
> Chow Mein (jajeczny makaron z warzywami)
> Pad Thai (ryżowy makaron z kurczakiem)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Przygotujemy
> Soba (gryczany makaron na zimno z delikatnym sosem)
> Japchae (makaron z słodkich ziemniaków z wołowiną warzywami)
> Udon (pszenny makaron z bulionem i tempurą)
> Chow Mein (jajeczny makaron z warzywami)
> Pad Thai (ryżowy makaron z kurczakiem)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).