Romantyczna kolacja przy świecach jest jednym z kluczowych elementów udanego wieczoru walentynkowego. Pyszne dania, rozbudzające zmysły, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni sprawią, iż kolacja okaże się prawdziwym przeżyciem kulinarnym.
PROPOZYCJA MENU:
NA DOBRY POCZĄTEK
Delikatne połączenie marynowanych buraków i smażonego koziego sera
ROZWINIĘCIE
Krem z dyni z migdałową niespodzianką
KULMINACJA
Udko z kaczki na łożu czerwonej kapusty okraszone nutą wiśni
lub
Polędwica z dorsza na krewetkowym risotto w akompaniamencie ziół
NA OSŁODĘ
Słodkie i gorące jak pierwszy pocałunek karmelizowane śliwki z cynamonem
NAPOJE
Woda z miętą
Sok owocowy
Kawa lub herbata
KOSZT 120zł/ osoba
Rezerwacja stolików:
tel.: +48 58 719 55 55
e-mail: restauracja@rozanygaj.pl