Ah, miłość! Czuć ją w powietrzu! Kochani goście, zapraszamy Was serdecznie na romantyczny i smakowity czas we dwoje.
MENU WALENTYNKOWE
Przystawka:
Blin z kawiorem oraz śmietaną
Zupa:
Krem z pieczonego buraka z prażonymi migdałami
Danie główne:
Grillowany halibut na risotto szafranowym z rukolą i sosem rabarbarowym
lub
Gicz jagnięca z puree pietruszkowo-miętowym oraz grillowanymi warzywami
Deser:
Gotowana gruszka z belgijską czekoladą i malinami
Rezerwacje:
biuro@motlava.pl
58 719 51 00
Przystawka:
Blin z kawiorem oraz śmietaną
Zupa:
Krem z pieczonego buraka z prażonymi migdałami
Danie główne:
Grillowany halibut na risotto szafranowym z rukolą i sosem rabarbarowym
lub
Gicz jagnięca z puree pietruszkowo-miętowym oraz grillowanymi warzywami
Deser:
Gotowana gruszka z belgijską czekoladą i malinami
Rezerwacje:
biuro@motlava.pl
58 719 51 00