Start godz.19.00
Koszt 100zł/os
Menu Wieczoru
Zupa
Krem z pieczonych pomidorów
Dania Główne.
Schab po neapolitańsku faszerowany szynką parmeńską i parmezanem
Zrazy wieprzowe w sosie borowikowym
Sola w sosie koperkowym
Dodatki
Ziemniaki pieczone z ziołami
Ziemniaki z wody z koperkiem
Warzywa na parze
Zestaw trzech surówek
Przystawki
Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i marynowanymi pomidorami
Pieczony schab w ziołach podany z sosem tatarskim
Carpaccio wołowe z rukolą podane na razowym krążku
Duo Ti Amo ( śledzie w śmietanie z jabłkiem, śledzie w occie)
Pieczona karkówka po staropolsku z sosem żurawinowym
Grillowany filet drobiowy podany na bukiecie sałat z nutką dipu ziołowego
Grecka sałatka z fetą i oliwkami
Wieprzowe kuleczki na ciepło w sosie z grzybów leśnych
Marynaty
Pieczywo
Deser bufet
Mus kawowy
Sernik z truskawkami i galaretką
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda mineralna z cytryną 0.5 litra/os
Butelka wina czerwonego bądź białego na parę
Ok. godziny 23.00 podamy ciepłu posiłek
Płonącą szynkę Gajowego
Rezerwacje pod numerem 058-552-53-53 (po godz. 12:00)
oraz 604-591-543, 692-436-523
www.karczmatrzydeby.pl
E-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl