• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Sylwester w Thai-Thai

Bal Sylwestrowy


Kolacja na słodko - kwaśno?

Wyjątkowy Sylwester w Thai-Thai!

Powitaj Nowy Rok pikantną zupą
z krewetkami lub chrupiącą kaczką
w sosie z kiełków soi i cukru
palmowego...


Restauracja Thai-Thai wraz z szefem
kuchni Sanadem Changpuen mają zaszczyt
zaprosić Państwa na uroczystą
sylwestrową kolację w dniu:
31 GRUDNIA 2010
o godzinie 20:00


SYLWESTROWE MENU

Przystawka zimna
Krewetka królewska serwowana z sałatką z mango

Przystawka ciepła
Roladki a nadzieniem z kaczki serwowane z sosem z cukru palmowego i owocem granata

Zupa
Tradycyjna tajska zupa z krewetkami w aromatach trawy cytrynowej

Sorbet cytrynowy

Danie główne
"Surf and Turf"- konfrontacja tadycyjnego filet mignon z owocami morza w asyście dwóch sosów i makaronu ryżowego lub pieczona na chrupko pierś z kaczki lekko zanurzona w liczi curry serwowana z ryżem jaśminowym

Deser
Tradycyjny tajski kleisty ryż serwowany z owocami tropikalnymi i cremem z mleka kokosowego

Godzina 24:00
Lampka szampana

Napoje
woda, kawa, herbata

Odwiedź nas na www.thaithai.pl

Thai-Thai - tajski zakątek w Sopocie...
Menu restauracji stanowią wyborne potrawy, przyrządzane przez samego Sanada Changpuena - szefa kuchni, uznanego przez "Businessman Magazine" za największego mistrza dalekowschodnich specjałów w Polsce i laureata Wine & Food Noble Nigth 2009. Karta dań zawiera ponad pięćdziesiąt pozycji, dobranych według oryginalnych przepisów i tworzonych przy użyciu najlepszych przypraw i dodatków, dzięki którym wszystkie potrawy zachowują oryginalny smak i aromat tradycyjnej kuchni Tajlandii. W menu, oprócz ryżu i makaronu oraz dań z woka, znajdą Państwo m. in.: tradycyjną zupę Tom Yam Kung (pikantną zupę z krewetkami i świeżą kolendrą), sałatkę Yam Ped Krob (chrupiącą kaczkę serwowaną z rukolą w sosie z kiełków soi i cukru palmowego), z dań głównych Kaen Kiew Whan Kai (pierś z kurczaka w zielonym curry i mleku kokosowym, serwowaną z bakłażanem i świeżą bazylią), a z deserów - sorbet cytrynowy serwowany w otoczeniu pereł tapioca i owoców tropikalnych. Doskonała kadra managerska i przeszkolna obsługa otoczy zaś Państwa opieką i zadba, by niczego Państwu nie zabrakło.

Z równym smakiem, co karta dań, zostało także zaprojektowane wnętrze restauracji, mające przybliżyć gościom kulturę i religię Tajów. Wiszące na ścianach płaskorzeźby buddy, zapach orientalnych kadzideł i subtelna muzyka z pewnością sprawią, iż wieczór spędzony w restauracji będzie wyjątkowy i na długo zapisze się w pamięci.

Restauracja otwarta jest codziennie od godziny 13:00
Serdecznie zapraszamy!




Opinie