Zapraszamy na Kolację Sylwestrową w naszych dwóch Restauracjach 140 m. nad ziemią. Widoki gwarantowane, kuchnia wyśmienita.
Restaurację Arco prowadzi jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni na świecie - Paco Pérez. Prowadzone przez niego restauracje zlokalizowane są w największych miastach Europy i dotychczas zostały wyróżnione 5 prestiżowymi gwiazdkami przewodnika Michelin.
Sylwester 2019 ARCO by Paco Perez - 950 zł/os
Powitanie kieliszkiem szampana
Krab Królewski z Kukurydzą
Chłodnik z Pąkli
Nigiri z Jeżowcem
Croissant z truflą i szynką iberyjską
Cocktail z czerwonych krewetek
Szpik kostny z rzepą i kawiorem
Homar w sosie bolognese
Flan z czarną truflą i foie gras
Ryba z targu w stylu Tataki z zielonym groszkiem
Polędwica z wołowiny Wagyu w sosie pieprzowym
Czekoladowe mille-feuilles z lodami truflowymi
Trufla, ekler, makaronik
Krem XUXO
Toast noworoczny kieliszkiem szampana
Wine pairing 600 zł (6 kieliszków)
Treinta y tres to restauracja mniej formalna, w której serwowane są dania kuchni hiszpańskiej. Obie restauracje oddziela bodega, w której dostępnych jest ok. 800 rodzajów wina przeznaczonego do menu obydwu części restauracji.
Kolacja sylwestrowa w restauracji-33-TREINTA Y TRES 420 zł/os
Menu:
Powitanie kieliszkiem Cavy
Tapas:
Mule w marynacie Escabeche
Krokiety z szynką iberyjską
Tradycyjny dorsz bunuelos z miodem
Przystawka:
Małże św. Jakuba z szynką i Pedro Ximenez
Danie główne I:
Morszczuk z kalafiorem
Danie główne II:
Gicz jagnięca z polentą i marynowanymi bakłażanami z Almagro
Deser:
Tocinillo del cielo
Toast noworoczny kieliszkiem szampana
Restaurację Arco prowadzi jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni na świecie - Paco Pérez. Prowadzone przez niego restauracje zlokalizowane są w największych miastach Europy i dotychczas zostały wyróżnione 5 prestiżowymi gwiazdkami przewodnika Michelin.
Sylwester 2019 ARCO by Paco Perez - 950 zł/os
Powitanie kieliszkiem szampana
Krab Królewski z Kukurydzą
Chłodnik z Pąkli
Nigiri z Jeżowcem
Croissant z truflą i szynką iberyjską
Cocktail z czerwonych krewetek
Szpik kostny z rzepą i kawiorem
Homar w sosie bolognese
Flan z czarną truflą i foie gras
Ryba z targu w stylu Tataki z zielonym groszkiem
Polędwica z wołowiny Wagyu w sosie pieprzowym
Czekoladowe mille-feuilles z lodami truflowymi
Trufla, ekler, makaronik
Krem XUXO
Toast noworoczny kieliszkiem szampana
Wine pairing 600 zł (6 kieliszków)
Treinta y tres to restauracja mniej formalna, w której serwowane są dania kuchni hiszpańskiej. Obie restauracje oddziela bodega, w której dostępnych jest ok. 800 rodzajów wina przeznaczonego do menu obydwu części restauracji.
Kolacja sylwestrowa w restauracji-33-TREINTA Y TRES 420 zł/os
Menu:
Powitanie kieliszkiem Cavy
Tapas:
Mule w marynacie Escabeche
Krokiety z szynką iberyjską
Tradycyjny dorsz bunuelos z miodem
Przystawka:
Małże św. Jakuba z szynką i Pedro Ximenez
Danie główne I:
Morszczuk z kalafiorem
Danie główne II:
Gicz jagnięca z polentą i marynowanymi bakłażanami z Almagro
Deser:
Tocinillo del cielo
Toast noworoczny kieliszkiem szampana