• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Sylwester w Nowym Browarze Gdańskim

Impreza sylwestrowa

Sylwester w Nowym Browarze Gdańskim!

Pożegnajmy rok w samym sercu Gdańska Wrzeszcza, w pięknych industrialnych wnętrzach legendarnego Browaru. W trakcie imprezy będziecie mogli skosztować najlepszych smaków podanych w formie zimnych przystawek oraz dań gorących przygotowanych przez Szefa Kuchni Browaru, a także wyjątkowych browarów i trunków z open baru.

Imprezę poprowadzi VDJ Dominik, który zapewni doskonałą oprawę muzyczną, pełną porywających hitów z lat 80-tych I 90-tych, które nie tylko usłyszycie, ale również zobaczycie jako teledyski na naszych ekranach. Dodatkowo planujemy konkursy i zabawy z nagrodami.

Cena: 380 zł
Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
W cenie:


Open bar:
Bulleit Bourbon,
Wódka Ketel One,
Captain Morgan
Gordon's Gin,
Johnie Walker Black.

Piwa Nowego Browaru Gdańskiego:
Jasny Lager,
Pils,
Ciemny Lager,
Pszeniczne,
Apa,
Ipa,
Koźlak.

Koktajle w open bardzie:
Piwny Aperitif serwowany na wejściu:
pils / syrop z marakui / puder malinowy

Żar tropików: egzotyczny, korzenny.
Captain Morgan White / falernum domowej roboty / sok z limonki

Michael night: słodki, kawowy.
Bulleit Bourbon / cold brew ananasowe / bitters czekoladowy

Larry 7: świeży, orzeźwiający.
Ketel One infuzowany bazylią / sweet & sour / tonic

Tamagotchi: wytrawny, gęsty.
Gordons Gin / granita z soku pomarańczowego i grejpfruta / bitters pomarańczowy

Menu w formie bufetu:

Zupa:
Flaczki z boczniaków

Dania główne:
Smażony filet z sandacza z kapustą kiszoną w śmietanie,
Kurczak po góralsku z oscypkiem i boczkiem,
Wieprzowina zapieczona z grzybami leśnymi i porem,
Pieczona pierś z indyka z ziołami na sosie whisky.

Danie wegetariańskie:
Placuszki z cukinii w sosie indyjskim garam masala

Dodatki ciepłe:
Ryż basmati z grillowanymi warzywami,
Pieczone ziemniaki,
Polenta ziołowa,
Knedle austriackie,
Warzywa na parze.

Przekąski zimne:
Koktajl krewetkowy z nektarynką,
Tacos chili con carne,
Pieczone mięsa: schab, karkówka, boczek, pasztet,
Tartaletki z szarpanym łososiem i kozim serem,
Roladka z tortilli z paprykowym nadzieniem,
Królowa sałat z grillowaną wołowiną i sosem winegret,
Pieczarki faszerowane bryndzą, cebulą i natką pietruszki,
Pizzowe ślimaczki z czerwonym pesto, chorizo i serem,
Śledzie z pieczonym burakiem, korniszonem i pomidorkami,
Roladki z szynki, szczypiorek, serek i ogórek.

Desery Fingerfood:
Sernikowy pucharek z owocami,
Aksamitny krem czekoladowy,
Mus czekoladowy,
Mus owocowy z białą czekoladą i śmietaną.

Dania nocne wzmacniające:
Zupa bawarska gulaszowa,
Pieczona szynka wieprzowa serwowana przez Kucharza, sos pieczeniowy, żurawinowy, kluski.


Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
#ChodźnaSylwestra #ChodźnaBrowar

Opinie