Restauracja Walewscy zaprasza do wspólnego świętowania nowego roku! Szalona zabawa przy najlepszych przebojach serwowanych przez DJa!
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
MENU
Zupa:
Bulion z mini pyzą ziemniaczaną
Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe w sosie warzywnym, puree ziemniaczane oraz szparagi w aromatycznych ziołach z czosnkiem
Zakąski :
Zakąski rybne
Pstrąg faszerowany
Pater ryb wędzonych
Tatar z łososia
Śledź z grejfrutem i patisonem
Wędzony łosoś nadziewany szpinakiem
Rolada rybna z krewetkami
Zakąski mięsne
Deska mięs pieczonych: karkówka pieczona,
rolada wieprzowa z kurkami
polędwiczka trzy pieprze
Tatar wołowy
Wątróbka drobiowa w sosie balsamicznym
Kaczka faszerowana
Sałatki i sery
Półmisek serów
Sałatka z grilowanym kurczakiem
Antipasti ( oliwki, suszone pomidory itp. )
Szpinak z kozim serem, mango i orzechami
Sałatka z wędzonym pstrągiem, awokado, pomidorkami
Sałatka szynkowa z czerwoną fasolą
Marynaty
Desery
Ciastka bankietowe
Owoce
Ciasta domowe
Dania na ciepło serwowane po obiedzie:
22.00 Pieczone żeberka wieprzowe, nadziewane nóżki drobiowe w dwóch smakach
1.00 Gulasz wołowy podany z kluskami gnocchi, dorsz z szpinakiem
3.00 Barszcz czysty
Flaki staropolskie
Napoje, woda, soki, kawa, herbata bez ograniczeń
Wódka - Wyborowa, whisky Ballantines, wino, piwo, bez ograniczeń
Szampan butelka na cztery osoby
Zupa:
Bulion z mini pyzą ziemniaczaną
Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe w sosie warzywnym, puree ziemniaczane oraz szparagi w aromatycznych ziołach z czosnkiem
Zakąski :
Zakąski rybne
Pstrąg faszerowany
Pater ryb wędzonych
Tatar z łososia
Śledź z grejfrutem i patisonem
Wędzony łosoś nadziewany szpinakiem
Rolada rybna z krewetkami
Zakąski mięsne
Deska mięs pieczonych: karkówka pieczona,
rolada wieprzowa z kurkami
polędwiczka trzy pieprze
Tatar wołowy
Wątróbka drobiowa w sosie balsamicznym
Kaczka faszerowana
Sałatki i sery
Półmisek serów
Sałatka z grilowanym kurczakiem
Antipasti ( oliwki, suszone pomidory itp. )
Szpinak z kozim serem, mango i orzechami
Sałatka z wędzonym pstrągiem, awokado, pomidorkami
Sałatka szynkowa z czerwoną fasolą
Marynaty
Desery
Ciastka bankietowe
Owoce
Ciasta domowe
Dania na ciepło serwowane po obiedzie:
22.00 Pieczone żeberka wieprzowe, nadziewane nóżki drobiowe w dwóch smakach
1.00 Gulasz wołowy podany z kluskami gnocchi, dorsz z szpinakiem
3.00 Barszcz czysty
Flaki staropolskie
Napoje, woda, soki, kawa, herbata bez ograniczeń
Wódka - Wyborowa, whisky Ballantines, wino, piwo, bez ograniczeń
Szampan butelka na cztery osoby