Zapraszamy na wyjątkowy, magiczny wieczór, czyli CARNIVAL FOREVER w Villa Eva.
Naszymi znakami firmowymi są wyśmienita kuchnia, wspaniałe towarzystwo i zabawa do bladego świtu. Szef kuchni proponuje wspaniałe sylwestrowe menu.
MENU
godzina 20:00 Powitanie Gości kieliszkiem Snow Lady z wisienką
Na stołach
PRZYSTAWKA SERWOWANA
Kolorowe trio z gęsi, przepiórek i indyka z pistacjami, papryką i polską węgierką
DRUGA GORĄCA
Tarta z perliczką w borowikach
DANIE GŁÓWNE
Confit z czarnej kaczki, z aromatyczną babką ziemniaczaną, owocowymi dipami i dyniowym pierożkiem
Po daniu głównym
Orzeźwiający sorbet żurawinowy
NA DESER
Gruszka gotowana w soku jabłkowym z kremem marcepanowym
Po kolacji podamy Państwu również patery przekąsek
Na zimno
Rolada z indyka w szynce parmeńskiej
Terrina z bażanta z morelami
Pasztet z jelenia z kandyzowanymi żurawinami
Roladki z cielęciny z kozim serem i włoskimi orzechami
Fileciki śledziowe na carpaccio z buraków
Fileciki śledziowe na carpaccio ze złotej renety
Sałatka z krewetkami, karmelizowanym świeżym ananasem pod sosem curry
Sałatka z owocami, holenderskimi serami i sosem Jogurtowo - ziołowym
Owoce, orzechy
DODATKI
marynowane borowiki i maślaczki
sosy: cumberland, ćwikła z chrzanem
Około godziny 1:00 tradycyjne kołduny w barszczu.
W cenie menu są również napoje i alkohole:
woda mineralna, coca cola, kawa lub herbata,
wódka Pszeniczna Ambrosja, wino czerwone i białe
o 24.00 toast wznosimy oryginalnym szampanem francuskim
Cena udziału w balu za osobę - 349 PLN
Do hucznej zabawy zachęcać nas będzie wyśmienita grupa wodzirejów z Poznania
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wyjątkowym balu!
godzina 20:00 Powitanie Gości kieliszkiem Snow Lady z wisienką
Na stołach
PRZYSTAWKA SERWOWANA
Kolorowe trio z gęsi, przepiórek i indyka z pistacjami, papryką i polską węgierką
DRUGA GORĄCA
Tarta z perliczką w borowikach
DANIE GŁÓWNE
Confit z czarnej kaczki, z aromatyczną babką ziemniaczaną, owocowymi dipami i dyniowym pierożkiem
Po daniu głównym
Orzeźwiający sorbet żurawinowy
NA DESER
Gruszka gotowana w soku jabłkowym z kremem marcepanowym
Po kolacji podamy Państwu również patery przekąsek
Na zimno
Rolada z indyka w szynce parmeńskiej
Terrina z bażanta z morelami
Pasztet z jelenia z kandyzowanymi żurawinami
Roladki z cielęciny z kozim serem i włoskimi orzechami
Fileciki śledziowe na carpaccio z buraków
Fileciki śledziowe na carpaccio ze złotej renety
Sałatka z krewetkami, karmelizowanym świeżym ananasem pod sosem curry
Sałatka z owocami, holenderskimi serami i sosem Jogurtowo - ziołowym
Owoce, orzechy
DODATKI
marynowane borowiki i maślaczki
sosy: cumberland, ćwikła z chrzanem
Około godziny 1:00 tradycyjne kołduny w barszczu.
W cenie menu są również napoje i alkohole:
woda mineralna, coca cola, kawa lub herbata,
wódka Pszeniczna Ambrosja, wino czerwone i białe
o 24.00 toast wznosimy oryginalnym szampanem francuskim
Cena udziału w balu za osobę - 349 PLN
Do hucznej zabawy zachęcać nas będzie wyśmienita grupa wodzirejów z Poznania
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wyjątkowym balu!