Dzieci podczas warsztatów poznają podstawy sztuki kulinarnej i cieszą się doskonałymi smakami. Dla nas kuchnia to międzynarodowy język, który ułatwia obcowanie ze światem. Wspólne przygotowywanie potraw to poszerzanie horyzontów kulinarnych i świetna zabawa.
Podobne wydarzenia
27 kwietnia - 5 maja 2024, godz. 09:00 - 18:00
Gdynia,
Experyment
bilety 25 zł
ulgowy 20 zł
ulgowy 20 zł
w każdą niedzielę (do 30.06), godz. 13:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
bilety 89 zł
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 6-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Tym razem zabieramy dzieci do Japonii, razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki.
Przygotujemy
Sushi Maki
- z łososiem świeżym i wędzonym
- z ogórkiem i sezamem
- z marynowaną tykwą (Kampyo)
- ze słodkim omletem (Tamago)
- z awokado
- z krewetkami gotowanymi (Ebi)
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 6-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Tym razem zabieramy dzieci do Japonii, razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki.
Przygotujemy
Sushi Maki
- z łososiem świeżym i wędzonym
- z ogórkiem i sezamem
- z marynowaną tykwą (Kampyo)
- ze słodkim omletem (Tamago)
- z awokado
- z krewetkami gotowanymi (Ebi)
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 6-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.