Wydarzenie w ramach
Zapraszamy na kolację inauguracyjną Slow Fest Sopot - jednego z najciekwaszych kulinarnych wydarzeń na mapie Sopotu!
Kolację Slow Fest Sopot przygotuje trzech wyśmienitych kucharzy z rekomendacją Slow Food:
- Krystian Szidel - Polskie Smaki / Sopot
- Rafał Niewiarowski - Dym na Wodzie / Ustka
- Rafał Kopicki - Nowy Świat / Sopot
Rezerwacja pod numerem telefonu:
+ 48 58 767 19 60
Menu festiwalowe
Amuse-bouche Krystian Szidel
Podpłomyk / ikra / crème fraiche
Przystawka Rafał Niewiarowski
Quiche z foie gras z dorsza / ogon wołowy / tatar z pomidora / kisiel z kapusty / szczaw / czarnuszka
Middle course Krystian Szidel
Sandacz / maślany sos z wodorostami / młody szpinak / chips z kaszy orkiszowej
Danie główne Rafał Kopicki
Pierogi bazyliowe / łosoś bałtycki / halibut / puree topinambur / śmietana / oliwa pietruszkowa
Deser Krystian Szidel
Galaretka maślankowa z truskawkami / beza bazyliowa
- Krystian Szidel - Polskie Smaki / Sopot
- Rafał Niewiarowski - Dym na Wodzie / Ustka
- Rafał Kopicki - Nowy Świat / Sopot
Rezerwacja pod numerem telefonu:
+ 48 58 767 19 60
Menu festiwalowe
Amuse-bouche Krystian Szidel
Podpłomyk / ikra / crème fraiche
Przystawka Rafał Niewiarowski
Quiche z foie gras z dorsza / ogon wołowy / tatar z pomidora / kisiel z kapusty / szczaw / czarnuszka
Middle course Krystian Szidel
Sandacz / maślany sos z wodorostami / młody szpinak / chips z kaszy orkiszowej
Danie główne Rafał Kopicki
Pierogi bazyliowe / łosoś bałtycki / halibut / puree topinambur / śmietana / oliwa pietruszkowa
Deser Krystian Szidel
Galaretka maślankowa z truskawkami / beza bazyliowa