Restauracja Sceneria zaprasza na imprezę sylwestrową. W programie m.in. koncert szlagierów, występ kabaretowy, zabawa taneczna, a dla chętnych - obiad noworoczny.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
W programie PAKIET I (350zł):
1. Wyborne przystawki jak i dania główne, ze specjalnego Menu Szefa Kuchni
2. Butelka Vódki Stock bądź butelka wina białego bądź czerwonego na parę.
3. Koktajle i inne napoje alkoholowe przygotowane z finezją przez specjalistów w dziedzinie miksologi!
4. Światowe Szlagiery zaśpiewa i zagra wspaniały ARTUR GUZA (aktor Teatru Muzycznego im. D. Baduszkowej w Gdyni / kompozytor)
5. Muzykę, która pozwoli tanecznym krokiem wejść w rok 2019, nadawać będzie - DJ DEEJAY MUSIC
w repertuarze: hity każdej dekady.
6. AFTER PARTY, którego nigdy nie było już od 4:00
7. a w sali PENTHAUS- SCENERIA przygotuje dla Was uroczysty OBIAD NOWOROCZNY (PAKIET II 450zł)
- Atrakcyjne ceny pakietów alkoholowych
- Profesjonalny, czujny serwis
Nad przebiegiem Balu czuwać będzie ekstrawagancki konferansjer w osobie FIKALSKIEGO
Sylwestrowe Menu
PRZYSTAWKA
Crostini z szeroką gamą aromatycznych past
ZUPA
krem z pieczonych batatów | śmietana | natka pietruszki |
DANIE GŁÓWNE
Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych | ziemniaczane Gratin | kompozycja kruchych sałat i warzyw | sos ze świeżych malin
DESERY
Kompozycja mini deserów i tradycyjnych ciast
Na gorąco po północy
BARSZCZ CZERWONY | paszteciki
Pałki z kurczaka pieczone w miodzie z chilli | kolendra| musztarda dijon
Szynka pieczona w ziołach topiona sosem malaga
PRZEKĄSKI
TATAR WOŁOWY
Wołowina | tradycyjne dodatki |
TRIO ŚLEDZIOWE
Kompozycja śledzi w śmietanie oleju | przyprawy korzenne
MIĘSA PIECZONE Z DIPAMI
Schab ze śliwką | karkówka piklowana | rolady z boczku | pasztety z żurawiną i orzechami |
SAŁATKA Z MARYNOWANEGO SELERA | orzechy | owoce mandarynki | podane na liściach cykorii
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pierś indycza po Gdańsku
W lekkiej maladze
TERRINA Z PSTRĄGA TĘCZOWEGO
Z szyjkami rakowymi pod galaretką porto
TERRINA DROBIOWA
Z bakaliami w cytrynowej glazurze
OWOCE MORZA
Na kompozycji z kruchych sałat z sosem
winegret w aromacie owoców granata
BAR BEZALKOHOLOWY no limit
NAPOJE GORĄCE + NAPOJE ZIMNE
Kawa, herbata z dodatkami
Soki
Woda
Napoje niegazowane
Kieliszek szampana o północy
1. Wyborne przystawki jak i dania główne, ze specjalnego Menu Szefa Kuchni
2. Butelka Vódki Stock bądź butelka wina białego bądź czerwonego na parę.
3. Koktajle i inne napoje alkoholowe przygotowane z finezją przez specjalistów w dziedzinie miksologi!
4. Światowe Szlagiery zaśpiewa i zagra wspaniały ARTUR GUZA (aktor Teatru Muzycznego im. D. Baduszkowej w Gdyni / kompozytor)
5. Muzykę, która pozwoli tanecznym krokiem wejść w rok 2019, nadawać będzie - DJ DEEJAY MUSIC
w repertuarze: hity każdej dekady.
6. AFTER PARTY, którego nigdy nie było już od 4:00
7. a w sali PENTHAUS- SCENERIA przygotuje dla Was uroczysty OBIAD NOWOROCZNY (PAKIET II 450zł)
- Atrakcyjne ceny pakietów alkoholowych
- Profesjonalny, czujny serwis
Nad przebiegiem Balu czuwać będzie ekstrawagancki konferansjer w osobie FIKALSKIEGO
Sylwestrowe Menu
PRZYSTAWKA
Crostini z szeroką gamą aromatycznych past
ZUPA
krem z pieczonych batatów | śmietana | natka pietruszki |
DANIE GŁÓWNE
Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych | ziemniaczane Gratin | kompozycja kruchych sałat i warzyw | sos ze świeżych malin
DESERY
Kompozycja mini deserów i tradycyjnych ciast
Na gorąco po północy
BARSZCZ CZERWONY | paszteciki
Pałki z kurczaka pieczone w miodzie z chilli | kolendra| musztarda dijon
Szynka pieczona w ziołach topiona sosem malaga
PRZEKĄSKI
TATAR WOŁOWY
Wołowina | tradycyjne dodatki |
TRIO ŚLEDZIOWE
Kompozycja śledzi w śmietanie oleju | przyprawy korzenne
MIĘSA PIECZONE Z DIPAMI
Schab ze śliwką | karkówka piklowana | rolady z boczku | pasztety z żurawiną i orzechami |
SAŁATKA Z MARYNOWANEGO SELERA | orzechy | owoce mandarynki | podane na liściach cykorii
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pierś indycza po Gdańsku
W lekkiej maladze
TERRINA Z PSTRĄGA TĘCZOWEGO
Z szyjkami rakowymi pod galaretką porto
TERRINA DROBIOWA
Z bakaliami w cytrynowej glazurze
OWOCE MORZA
Na kompozycji z kruchych sałat z sosem
winegret w aromacie owoców granata
BAR BEZALKOHOLOWY no limit
NAPOJE GORĄCE + NAPOJE ZIMNE
Kawa, herbata z dodatkami
Soki
Woda
Napoje niegazowane
Kieliszek szampana o północy