• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Polsko-francuska kolacja na 4 ręce z Davidem Gaboriaud

20.07.2018 o godzinie 19:30 odbędzie się w Przystanku Orłowo kolacja na cztery ręce. Wraz z naszym szefem kuchni Kamilem Sadowskim gotować będzie David Gaboriaud. Kolacja będzie miała formę komentowaną z sommelierem. Doborem win zajmie się Tomasz Kalenik z firmy Winers.

mar 31

niedziela, godz. 14:00 - 18:00

bilety 180 zł
ulgowy 100 zł
kwi 18

czwartek, godz. 18:00

bilety 280 zł
Menu:
Aperitif
Winnica Gostchorze Host Art Brut, Zielona Góra, Polska

Amuse-bouche
Fine De Claire

I
kurki / jajko / cafe de paris / amarantus
Patrice Moreux Rouge, Sancerre, Francja

II
krewetki / por / anyż / natka / czosnek
Jean Durup Vieilles Vignes, Chablis, Francja

III
makrela / remoulade / czereśnia / rzodkiewka
Jean Pierre Michel, Vire Clesse, Francja

trou normand
Granita Winiarzy z Beaujolais

IV
jagnięcina / kurczak / croute sosnowy
Winnica Hople Speciale, Paczków, Polska

V
tarta cytrynowa / brzoskwinia / czekolada / kozi ser
Marcel Meyer Gewurztraminer, Alsace, Francja

Fot. Michał Przeździk-Buczkowski dla Wydawnictwa Pascal

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    139-199 zł
Udział w kolacji: 139zł / 199zł (z pairingiem wina)
(Wymagana 50% przedpłata)

Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie oraz mailowo:
tel.: 58 670 40 41
email: restauracja@przystanekorlowo.pl

Opinie