stat
Impreza już się odbyła

Niedzielny Brunch Śląski

Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!

Przekąski i sałatki
Pstrąg marynowany w zalewie octowej
Matiasy w sosie cebulowo-czosnkowym
Kiełbasa śląska marynowana w kwaśnej zalewie
Pasztet z królika
Galareta z golonki
Deska pieczonych mięs
Sałatka śledziowa z pieczonymi burakami i fasolą
Sałatka z kiszonej czerwonej kapusty
Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem i wędzonymi śliwkami

Zupy i dania główne
Zupa ziemniaczana na wędzonce
Żurek śląski
Filet z karpia z karmelizowaną cebulą
Filet z pstrąga z sosem migdałowym
Karminadle z wieprzowiny
Rolada wołowa w sosie majerankowym
Bigos śląski
Modra kapusta
Pampuchy drożdżowe
Zapiekanka ziemniaczana z brukselką
Kluski śląskie z okrasą

Live cooking
Ajerkuchy - jabłka smażone w cieście

Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni

Przeczytaj także

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij