Zapraszamy na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę. Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 21:00
Gdynia,
My Story Hotel Gdynia
bilety 950 zł
wyprzedane
wyprzedane
w każdą niedzielę (do 26.05), godz. 13:00
Gdańsk,
Treinta y tres
bilety 199 zł
ulgowy 75 zł
ulgowy 75 zł
Przekąski i sałatki
Śledź w trzech smakach
Toast Skagen
Łosoś gravlax z sosem musztardowo-miodowym z koprem
Pstrąg wędzony na zimno i gorąco
Rostbef pieczony z sosem żurawinowo-chrzanowym
Sałatka śledziowa z groszku i buraków z dressingiem majonezowym
Sałatka z ziemniaków, wędzonej makreli i piklowanego ogórka z sosem jogurtowym z koprem
Zupy i dania główne
Bergeńska zupa rybna
Fiskekaker - kotleciki rybne w sosie koperkowym
Halibut parowany z sosem z małży i krewetek
Kottbullar - szwedzkie klopsiki
Befsztyk a'la lindstrom
Karkówka wieprzowa na dziko pieczona z ziołami, czosnkiem i żurawiną
Janssons frestelse - zapiekanka z ziemniaków, cebuli i szprotek
Duszona czerwona kapusta z żurawiną i wędzoną śliwką
Hasselback - ziemniaki po szwedzku
Live cooking
Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kwaśną śmietaną, czerwoną cebulą i koperkiem
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni
Śledź w trzech smakach
Toast Skagen
Łosoś gravlax z sosem musztardowo-miodowym z koprem
Pstrąg wędzony na zimno i gorąco
Rostbef pieczony z sosem żurawinowo-chrzanowym
Sałatka śledziowa z groszku i buraków z dressingiem majonezowym
Sałatka z ziemniaków, wędzonej makreli i piklowanego ogórka z sosem jogurtowym z koprem
Zupy i dania główne
Bergeńska zupa rybna
Fiskekaker - kotleciki rybne w sosie koperkowym
Halibut parowany z sosem z małży i krewetek
Kottbullar - szwedzkie klopsiki
Befsztyk a'la lindstrom
Karkówka wieprzowa na dziko pieczona z ziołami, czosnkiem i żurawiną
Janssons frestelse - zapiekanka z ziemniaków, cebuli i szprotek
Duszona czerwona kapusta z żurawiną i wędzoną śliwką
Hasselback - ziemniaki po szwedzku
Live cooking
Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kwaśną śmietaną, czerwoną cebulą i koperkiem
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni