Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę! Na najmłodszych gości czekać będzie specjalne menu oraz animacje w Pokoju Pirata!
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
w każdą niedzielę (do 26.05), godz. 13:00
Gdańsk,
Treinta y tres
bilety 199 zł
ulgowy 75 zł
ulgowy 75 zł
Przekąski i sałatki
Pstrąg marynowany w cebuli i winie
Śledzie litewskie
Leszcz w zalewie octowej
Deska wędlin z Podlasia
Rolada z boczku z czosnkiem, ogórkiem kiszonym i majerankiem
Żołądki z kurczaka w galaretce z sosem chrzanowym
Wybór serów korycińskich
Sałatka śledziowa z buraczkami i ogórkiem kiszonym
Surówka z kiszonej kapusty, czerwonej cebuli, jabłka i pietruszki
Kolorowe sałaty z szyjkami rakowymi, warzywami i dressingiem koperkowym
Zupy i dania główne
Solianka
Barszcz ukraiński
Filet z suma z sosem z kiszonych ogórków
Pieczeń z jelenia z sosem grzybowym
Kotleciki pożarskie
Boeuf strogonow
Kartacze
Babka ziemniaczana
Kapusta zasmażana z kminkiem
Buraczki zasmażane
Live cooking
Bliny gryczane z dodatkami:
jajko / kwaśna śmietana / cebula / siekany śledź / łosoś wędzony
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni
Pstrąg marynowany w cebuli i winie
Śledzie litewskie
Leszcz w zalewie octowej
Deska wędlin z Podlasia
Rolada z boczku z czosnkiem, ogórkiem kiszonym i majerankiem
Żołądki z kurczaka w galaretce z sosem chrzanowym
Wybór serów korycińskich
Sałatka śledziowa z buraczkami i ogórkiem kiszonym
Surówka z kiszonej kapusty, czerwonej cebuli, jabłka i pietruszki
Kolorowe sałaty z szyjkami rakowymi, warzywami i dressingiem koperkowym
Zupy i dania główne
Solianka
Barszcz ukraiński
Filet z suma z sosem z kiszonych ogórków
Pieczeń z jelenia z sosem grzybowym
Kotleciki pożarskie
Boeuf strogonow
Kartacze
Babka ziemniaczana
Kapusta zasmażana z kminkiem
Buraczki zasmażane
Live cooking
Bliny gryczane z dodatkami:
jajko / kwaśna śmietana / cebula / siekany śledź / łosoś wędzony
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni