Na ten jedyny i niepowtarzalny dzień powitania Nowego 2015 Roku przygotowaliśmy wyjątkową ofertę sylwestrową. Będziemy gościć wokalistkę Dorotę Theisebach, która brawurowym występem (20.09.2014) na otwarcie The Boat w Mieście Aniołów podbiła serca naszych fanów. Jesteśmy przekonani, że również w repertuarze sylwestrowym uwidoczni się Jej wielki talent i niespotykana barwa głosu oraz olbrzymie umiejętności improwizacyjne.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 20:00
niedziela, godz. 20:00
Wstęp na salę Główną 50 PLN od osoby i ewentualnie 30 PLN za miejsce przy stoliku. Możliwość zamawiania cateringu.
Opcja VIP
W strefie VIP koszt od osoby 350 PLN - wstęp wolny, open bar (whisky, wódka, wina , piwa, napoje i soki) oraz bardzo bogate menu, poniżej w formule stołu szwedzkiego (do 2.00. gwarancja pełnego asortymentu).
Szatnia w obowiązkowa w cenie 5 PLN od jednej pozostawionej rzeczy.
Więcej imfo na www.facebook.com/KlubMiastoAniolow oraz na www.miastoaniolow.com.pl
Rezerwacje pod numerem 504 025 222
Dorota Theisebach - Studentka Akademii Muzycznej w Gdańsku na kierunku Jazz i Muzyka estradowa, w klasie wokalu Patrycji Goli. Uczestniczka pierwszej edycji Bitwy na głosy i trzeciej edycji The Voice od Poland. Występowała na jednej scenie z wieloma artystami, m.in. z Maciejem Miecznikowskim, Urszulą Dudziak. W latach 2009-2011 występowała na deskach Teatru Muzycznego Junior przy TM w Gdyni. Obecnie skupia się na pracy nad autorskim materiałem.
Sylwester 2014
Open bar - no limit
Whisky:
*Grant's
Wódka:
*Bols Platinum
Wino
*Castillo De Olaya - białe hiszpańskie półwytrawne
*Castillo De Olaya - czerwone hiszpańskie półwytrawne
Wino musujące
*Dorato
Piwo butelkowe:
*Carlsberg
*Okocim pszeniczny
*Okocim porter
*Kronenbourg
Soki Cappy
*Pomarańczowy
*Porzeczkowy
*Grejpfrutowy
*Jabłkowy
*Pomidorowy
*Bananowy
*Ananasowy
*Kaktusowy
Napoje - produkty Coca Coli
*Coca cola zero
*Sprite
*Fanta
*Kinley Tonic
*Kropla Beskidu gazowana
*Kropla Beskidu niegazowana
Dania Ciepłe /serwowane na stole szwedzkim/
* Zupa Gulaszowa
* Barszcz chrzanowy z swojską kiełbasą białą
* Faszerowane udko pieczarkami
* Zraziki wieprzowe po staropolsku
* Ślimaki z ciasta z łososiem i szpinakiem
Dodatki:
* Puree ziołowe,
* ziemniaki opiekane,
* krokiety,
* warzywa z pary,
* bukiet surówek /dwa rodzaje/
Przekąski zimne
Półmisek mięs pieczystych:
* -Schab w miodzie i kminku
* -Karkówka w ziołach i korzennej musztardzie
* -Boczek pieczony z czosnkiem i majerankiem
* Sosy: żurawinowo - chrzanowy i musztardowo-miodowy
* Półmisek wędlin z domowej wędzarni
* Terrina z boczku i kurczaka w towarzystwie śliwki
* Dorsz w galarecie z orzechami
* Tatar z łososia wędzonego w kruchej babeczce
* Filet z śledzia marynowany:
* W oliwie z cebulką
* W śmietanie i jabłkiem
* W pomidorach z ziołami
* Deska serów
* Terrina z warzywami
* Oliwki w cieście francuskim
* Sałatka caprese z sosem Pesto
* Sałatka warzywna
* Pieczywo
* Masło
* Marynaty
Stół deserowy :
* Ciasto bananowiec
* Mus z belgijskiej czekolady