• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Nadmorski Sylwester - z noclegiem

Impreza sylwestrowa

SZAMPAŃSKA ZABAWA SYLWESTROWA, W CZASIE KTÓREJ ZAPEWNIAMY: 

Wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną tradycyjnymi, lokalnymi potrawami oraz klasykami kuchni z różnych zakątków świata,
Muzyczne przeboje grane przez DJa,
Parkiet taneczny i wspaniałą zabawę,
Open bar - bez limitu.

oraz
Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym.
Noworoczny Brunch.
Miejsce postojowe.


Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00
Mile widziane stroje wieczorowe.

Na powitanie Welcome Drink a o północy Noworoczny Toast.

MENU
BUFET GORĄCY
Marokańska sałatka z pieczonym bakłażanem, granatem i miętą
Sałatka z pieczonej wieprzowiny z sezamem, fasolką pad thai i makaronem ryżowym
Sałatka z grillowanymi krewetkami, pomidorami i czosnkowymi grzankami
Matias w pikantnej marynacie z chili
Ceviche z dorsza z grejpfrutem
Galaretka z łososiem, jajkiem przepiórki, cytrynowym dresingiem i kawiorem
Pate z gęsiej wątróbki z imbirem i brandy
Indyk pieczony z morelami i chardonnay
Wołowe pastrami z powidłami z cebuli
Rolada cielęca z suszonymi pomidorami i oliwkami
Deska włoskich serów i wędlin
Wybór sosów i dipów, pikle
Świeżo wypiekane pieczywo 
BUFET ZIMNY
Orientalny rosół z kaczki z grzybami mun, pak choy i makaronem
Żurek królewski z borowikami i jajkiem
Łosoś w miodzie i musztardzie francuskiej z duszoną szalotką i fenkułem
Halibut z fasolką i pieczonymi pomidorami
Kofty tandoori z pikantnym miętowym jogurtem
Wołowina po burgundzku z pieczoną marchewką i czerwoną cebulą
Filet z pulardy w sosie satay z grillowanym ananasem, limonkami i kolendrą
Grillowany filet z indyka w potrawce barbecue
Gnocchi z sosem gorgonzola, winogronami i orzechami
Grillowane warzywa z ziemniakami i oliwą ziołową 
BUFET DESEROWY
Wybór ciast i deserów
Świeże owoce  
OPEN BAR - BEZ LIMITU
ALKOHOLE
Wódki: Wyborowa, Żołądkowa, Żubrówka; I Brandy: Stock V.S.O.P.; I Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry; Aperitif: Campari, Aperol; I Rumy: Bacardi, Havana; I Gin: Seagrams, Gordons; I Whisky: Ballantines, Johnnie Walker Red Label, Jack Daniel's Whiskey I Piwa: Krajowe Amber; I Wina: Cape Pride - Chenin Blanc Chardonnay / Cabernet Sauvignon Shiraz; I Cydr.
NAPOJE I SOKI
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy, grejpfrutowy. 
-----------------------------------------------------------------------------
ZWYCZAJOWO PRZEWIDZIANE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH. INFORMACJA W RECEPCJI HOTELU.

ZAPRASZAMY
Szczegółowe informacje i rezerwacja: 

sylwester@nadmorski.pl / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47

Opinie