W każdy czwartek i piątek od 13.00 do 16.00, restauracja Biały Królika w Gdyni zaprasza Państwa na kameralne lunche biznesowe, proponując dwa menu (4- i 5-daniowe) do wyboru w specjalnych cenach.
Podobne wydarzenia
wtorek, godz. 9:00
Gdańsk,
koniec ul. Abrahama
Wstęp wolny
wtorek, godz. 9:00
Sopot,
koniec ul. Herberta
Wstęp wolny
Menu 1
Wędzona makrela z kiszonym ogórkiem i majonezem
Królik w majonezie z suszonych borowików / konfitura ze śliwki i czosnku niedźwiedziego
Barszcz biały z ziemniakami i metka kaszubską
Mus Jagodowy / mrożona pascha / lody muszkatołowe
cena: 80 pln / os.
Menu 2
Jurajski Łosoś z crème fraiche
Wędzony tatar wołowy z panierowanym żółtkiem i majonezem estragonowym
Consomme grzybowe z royalem rydzowym
Kurczak zagrodowy z kukurydzą i sosem fime
Tarta z białej czekolady / lody z rokitnika
cena: 100 pln / os.
Poza wykwintnym skomponowanym przez Marcina Popielarza na Gości czeka dyskretna atmosfera pałacowych wnętrz, asysta profesjonalnego zespołu Białego Królika oraz bezpłatny parking.
W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt:
restauracja@bialy-krolik.pl
+48 58 351 03 30
*oferta ważna dla rezerwacji do 6 osób
Wędzona makrela z kiszonym ogórkiem i majonezem
Królik w majonezie z suszonych borowików / konfitura ze śliwki i czosnku niedźwiedziego
Barszcz biały z ziemniakami i metka kaszubską
Mus Jagodowy / mrożona pascha / lody muszkatołowe
cena: 80 pln / os.
Menu 2
Jurajski Łosoś z crème fraiche
Wędzony tatar wołowy z panierowanym żółtkiem i majonezem estragonowym
Consomme grzybowe z royalem rydzowym
Kurczak zagrodowy z kukurydzą i sosem fime
Tarta z białej czekolady / lody z rokitnika
cena: 100 pln / os.
Poza wykwintnym skomponowanym przez Marcina Popielarza na Gości czeka dyskretna atmosfera pałacowych wnętrz, asysta profesjonalnego zespołu Białego Królika oraz bezpłatny parking.
W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt:
restauracja@bialy-krolik.pl
+48 58 351 03 30
*oferta ważna dla rezerwacji do 6 osób