Znacie tradycję "Śledzika"? Najprościej rzecz ujmując - to ostatni dzień karnawału. A jednocześnie ostatnia okazja, by "nagrzeszyć" przed Wielkim Postem. Nasza autorska deska przysmaków przygotowana przez Szefa Kuchni Grzegorza Labudę - warta jest grzechu!
Podobne wydarzenia
wtorek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 440 zł
w każdą sobotę (do 31.08), godz. 17:00
Sopot,
Hotel Sopot
bilety 120 zł
ulgowy 70 zł
ulgowy 70 zł
Nasza propozycja to matias na cztery smaki:
-tatar z matiasa z gorczycą i czerwoną cebulą
-korzenny matias z nutą anyżu
-naturalny matias z marynowaną cebulą
-matias w sosie tatarskim
Zapraszamy do Restauracji Hotelu Haffner!
-tatar z matiasa z gorczycą i czerwoną cebulą
-korzenny matias z nutą anyżu
-naturalny matias z marynowaną cebulą
-matias w sosie tatarskim
Zapraszamy do Restauracji Hotelu Haffner!