Wiadomo, że najlepsze imprezy są właśnie w KUCHNI. Dlatego też oficjalnie ogłaszamy, że każdy czwartek to kuchenna domówka w The Kitchen! Wybierajcie zatem dzień oraz swój ulubiony temat przewodni i do zobaczenia w STACJI FOOD HALL.
Podobne wydarzenia
środa - czwartek, godz. 18:00 - 20:00
Sopot,
Goyki 3 Art Inkubator
bilety 60 zł
w każdą niedzielę (do 30.06), godz. 13:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
bilety 89 zł
27.01 | KUCHNIA AZJATYCKA part 1.
Smażone sajgonki z wieprzowiną / warzywami w sosie słodko-słonym
Żółte curry z ryżem, kapustą pak choi, imbirem grzybami shitake i dorszem
Pudding ryżowy z mango i świeżą pomarańczą
03.02 | KUCHNIA WŁOSKA part 1.
Bruschetta z bakłażanem w miodzie z rukolą, parmezanem i octem balsamicznym
Risotto z czosnkiem i owocami morza / kurczakiem
Tiramisu kajmakowe z sosem z owoców leśnych
10.02 | KUCHNIA AMERYKAŃSKA part 1.
Klasyczne amerykańskie onion rings z sosem BBQ
Skrzydełka ala Kentucky
American brownie z sosem wiśniowym
14.02 | WALENTYNKI | SUSHI
17.02 | KUCHNIA HISZPAŃSKA part 1.
Krewetki w pikantnej oliwie z czosnkiem i chilli
Paella z warzywami, kurczakiem i chorizo
Tradycyjny hiszpański flan z karmelem
24.02 | KUCHNIA POLSKA part 1.
Tatar z pstrąga z szalotką i koperkiem
Polędwiczka wieprzowa sous vide z kaszotto warzywnym w sosie grzybowym
Jabłka pieczone pod kruszonką z lodami waniliowymi
03.03 | KUCHNIA AZJATYCKA part 2.
Zupa Tomk-Ka z kurczakiem
Chow-Mein noodle z warzywami i kurczakiem w sosie sojowo-koksowym
Koreański racuch Hoteok z brązowym cukrem i orzechami
08.03 | DZIEŃ KOBIET
Warsztaty z robienia kosmetyków
10.03 | DZIEŃ MĘŻCZYZNY
Warsztaty z smażenia steków i degustacja whisky
17.03 | KUCHNIA WŁOSKA part 2.
Tradycyjna włoska foccacia z oliwkami i ziołami
Ravioli z kozim serem, szpinakiem, parmezanem i oliwą z oliwek
Profiteroles z musem mascarpone, gałką loda i gorącą czekoladą
24.03 | KUCHNIA AMERYKAŃSKA part 2.
Smażone sajgonki z wieprzowiną / warzywami w sosie słodko-słonym
Żółte curry z ryżem, kapustą pak choi, imbirem grzybami shitake i dorszem
Pudding ryżowy z mango i świeżą pomarańczą
03.02 | KUCHNIA WŁOSKA part 1.
Bruschetta z bakłażanem w miodzie z rukolą, parmezanem i octem balsamicznym
Risotto z czosnkiem i owocami morza / kurczakiem
Tiramisu kajmakowe z sosem z owoców leśnych
10.02 | KUCHNIA AMERYKAŃSKA part 1.
Klasyczne amerykańskie onion rings z sosem BBQ
Skrzydełka ala Kentucky
American brownie z sosem wiśniowym
14.02 | WALENTYNKI | SUSHI
17.02 | KUCHNIA HISZPAŃSKA part 1.
Krewetki w pikantnej oliwie z czosnkiem i chilli
Paella z warzywami, kurczakiem i chorizo
Tradycyjny hiszpański flan z karmelem
24.02 | KUCHNIA POLSKA part 1.
Tatar z pstrąga z szalotką i koperkiem
Polędwiczka wieprzowa sous vide z kaszotto warzywnym w sosie grzybowym
Jabłka pieczone pod kruszonką z lodami waniliowymi
03.03 | KUCHNIA AZJATYCKA part 2.
Zupa Tomk-Ka z kurczakiem
Chow-Mein noodle z warzywami i kurczakiem w sosie sojowo-koksowym
Koreański racuch Hoteok z brązowym cukrem i orzechami
08.03 | DZIEŃ KOBIET
Warsztaty z robienia kosmetyków
10.03 | DZIEŃ MĘŻCZYZNY
Warsztaty z smażenia steków i degustacja whisky
17.03 | KUCHNIA WŁOSKA part 2.
Tradycyjna włoska foccacia z oliwkami i ziołami
Ravioli z kozim serem, szpinakiem, parmezanem i oliwą z oliwek
Profiteroles z musem mascarpone, gałką loda i gorącą czekoladą
24.03 | KUCHNIA AMERYKAŃSKA part 2.