Restauracja Walter zaprasza na kolację walentynkową. Specjalne menu przygotowane przez szefa kuchni Tomasza Szydzikowskiego, piękne wnętrza, wyjątkowy klimat miejsca przy nastrojowych dźwiękach jazzowych standardów umilą Państwu ten szczególny dzień.
Menu walentynkowe
Amuse bouche
Tarteletka z zielonym musem z awokado i szpinaku
Przystawka zimna
Tatar podwójny z wędrownej troci wędzonej na zimno i marynowaną krewetką
Zupa do wyboru
Zupa z pieczonych warzyw i pomidorów z polędwicą wołową
lub
Krem z kalafiora i topinambura na kokosowym mleczku (wege)
Danie główne do wyboru
Pierś z gęsi w musie z czarnej porzeczki ze skorzonerą, kopytkami i faszerowanym jabłkiem z modrą kapustą
lub
Miętus w łososiu zawinięty ze szpinakiem i pomidorkami cherry z puree z pasternaka i warzywnym spaghetti
Deser do wyboru
Tiramisu truskawkowe
lub
Terrina czekoladowa z musem malinowym
Godziny serwowania menu: 14.00; 17.00; 20.00
Rezerwacje: 503 097 620, 576 793 066, restauracjawalter@gmail.com
Amuse bouche
Tarteletka z zielonym musem z awokado i szpinaku
jazz - koncerty w Trójmieście
Przystawka zimna
Tatar podwójny z wędrownej troci wędzonej na zimno i marynowaną krewetką
Zupa do wyboru
Zupa z pieczonych warzyw i pomidorów z polędwicą wołową
lub
Krem z kalafiora i topinambura na kokosowym mleczku (wege)
Danie główne do wyboru
Pierś z gęsi w musie z czarnej porzeczki ze skorzonerą, kopytkami i faszerowanym jabłkiem z modrą kapustą
lub
Miętus w łososiu zawinięty ze szpinakiem i pomidorkami cherry z puree z pasternaka i warzywnym spaghetti
Deser do wyboru
Tiramisu truskawkowe
lub
Terrina czekoladowa z musem malinowym
Godziny serwowania menu: 14.00; 17.00; 20.00
Rezerwacje: 503 097 620, 576 793 066, restauracjawalter@gmail.com