Zapraszamy na kolację Walentynkową w wybranym dniu 14, 15 lub 16 lutego.
Akt I Przystawka
Carpaccio z antrykotu wołowego wędzonego w naszej wędzarni,
z dodatkiem wędzonego sera, podane z emulsją musztardową,
dresingiem podgrzybkowym i domową brioszką
Akt II Zupa
Krem z selera i gruszki na mleku kokosowym z prażonymi orzechami ziemnymi
Akt II Intermezzo
Granita z cydrem, miodem i cytrusami
Akt IV Danie główne - do wyboru
Polędwiczki wieprzowe w marynacie miodowo balsamicznej podane na puree ziemniaczanym z makiem, miętowym groszkiem i pieczoną marchewką
Lub
Sandacz filet podany na puree ziemniaczanym z makiem, grzybową emulsją
i pieczoną marchewką
Akt V Deser
Waniliowa pianka z gorzką czekoladą, coulis truskawkowym
Motyw przewodni - kieliszek prosecco
Rezerwacja stolika: 58 553 50 15; 509 899 067
e-mail: prawdzic@prawdzic.com.pl,
www.prawdzic.com.pl,
Gdańsk, ul. Piastowska 198
Warunki rezerwacji:
-konieczność zapłaty 100% w momencie zakupu
-oferta bezzwrotna
-czas trwania kolacji do 2 godzin
Carpaccio z antrykotu wołowego wędzonego w naszej wędzarni,
z dodatkiem wędzonego sera, podane z emulsją musztardową,
dresingiem podgrzybkowym i domową brioszką
Akt II Zupa
Krem z selera i gruszki na mleku kokosowym z prażonymi orzechami ziemnymi
Akt II Intermezzo
Granita z cydrem, miodem i cytrusami
Akt IV Danie główne - do wyboru
Polędwiczki wieprzowe w marynacie miodowo balsamicznej podane na puree ziemniaczanym z makiem, miętowym groszkiem i pieczoną marchewką
Lub
Sandacz filet podany na puree ziemniaczanym z makiem, grzybową emulsją
i pieczoną marchewką
Akt V Deser
Waniliowa pianka z gorzką czekoladą, coulis truskawkowym
Motyw przewodni - kieliszek prosecco
Rezerwacja stolika: 58 553 50 15; 509 899 067
e-mail: prawdzic@prawdzic.com.pl,
www.prawdzic.com.pl,
Gdańsk, ul. Piastowska 198
Warunki rezerwacji:
-konieczność zapłaty 100% w momencie zakupu
-oferta bezzwrotna
-czas trwania kolacji do 2 godzin