Zapraszamy na kolację degustacyjną jesień - zima by R. Kowalczyk. Jesteśmy ciekawi co bardziej przypadnie Wam do gustu - Żebra wołowe przygotowane wedle autorskiej receptury Szefa Kuchni czy Wegański Wellington z buraka. Spotykamy się w luźnej w atmosferze w koktajlowej konwencji.
Podobne wydarzenia
czwartek, godz. 20:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
Wstęp wolny
piątek, godz. 21:00
Gdynia,
My Story Hotel Gdynia
bilety 950 zł
Spędzimy miło wieczór, próbując dań z nowej karty, popijając winem. Bufet: dania ciepłe, dania zimne, desery oraz wino bez limitu. Będzie można również posłuchać muzyki na żywo.
Cena wejścia 199 PLN na osobę a w cenie:
- welcome drink
- kolacja degustacyjna w formie bufetu - bez limitu cały wieczór
- wino białe / czerwone oraz Prosecco - bez limitu cały wieczór
- niespodzianki
Sprzedaż wejściówek:
- w wiadomości prywatnej na Facebooku
- kontakt@popin.com.pl
- 725639904
- na miejscu
Cena wejścia 199 PLN na osobę a w cenie:
- welcome drink
- kolacja degustacyjna w formie bufetu - bez limitu cały wieczór
- wino białe / czerwone oraz Prosecco - bez limitu cały wieczór
- niespodzianki
Sprzedaż wejściówek:
- w wiadomości prywatnej na Facebooku
- kontakt@popin.com.pl
- 725639904
- na miejscu