Spędź romantyczny wieczór z ukochaną osobą w przytulnym wnętrzu naszej restauracji. Rozkoszuj się wyrafinowanymi smakami dań oraz wyjątkowym widokiem na molo i Zatokę Gdańską.
Specjalnie na tę okazję przygotowaliśmy dla Was do wyboru dwa menu:
MENU I:
Domowa brioszka z oliwą tymiankową, foie gras, nalewka z pigwy
Tatar z podwędzanej sarny, salsa grzybowa z imbirem i chili, podpłomyk
Krem z topinamburu, sałatka z raków, oliwa truflowa
Łosoś Mowi, puree z pasternaku, dziki brokuł, sałatka z rukwi wodnej, oliwa szczypiorkowa
Ganache z gorzkiej czekolady z chili, marakuja
Kieliszek wina
MENU II (wegetariańskie):
Domowa brioszka z oliwą tymiankową, grillowane tofu, nalewka z pigwy
Tatar z pomidora z musem z palonego bakłażana, salsa grzybowa z imbirem i chili, podpłomyk
Krem z topinamburu, oliwa truflowa
Kapusta faszerowana kaszą jaglaną z grzybami, dziki brokuł, sałatka z rukwi wodnej, oliwa szczypiorkowa
Ganache z gorzkiej czekolady z chili, marakuja
Kieliszek wina
MENU I:
Domowa brioszka z oliwą tymiankową, foie gras, nalewka z pigwy
Tatar z podwędzanej sarny, salsa grzybowa z imbirem i chili, podpłomyk
Krem z topinamburu, sałatka z raków, oliwa truflowa
Łosoś Mowi, puree z pasternaku, dziki brokuł, sałatka z rukwi wodnej, oliwa szczypiorkowa
Ganache z gorzkiej czekolady z chili, marakuja
Kieliszek wina
MENU II (wegetariańskie):
Domowa brioszka z oliwą tymiankową, grillowane tofu, nalewka z pigwy
Tatar z pomidora z musem z palonego bakłażana, salsa grzybowa z imbirem i chili, podpłomyk
Krem z topinamburu, oliwa truflowa
Kapusta faszerowana kaszą jaglaną z grzybami, dziki brokuł, sałatka z rukwi wodnej, oliwa szczypiorkowa
Ganache z gorzkiej czekolady z chili, marakuja
Kieliszek wina