Zapraszamy wszystkich zakochanych do spędzenia romantycznego wieczoru w kameralnej Restauracji XIX-wiecznego Pałacu Hotelu **** Wieniawa niedaleko Gdyni w zaciszu Trójmiasta.
Na ten wieczór zostało przygotowane wyjątkowe menu:
Pierwsze zauroczenie kolacją walentynkową
Półgęsek na rukoli z karmelizowaną pomarańczą i granatem
Krewetki tygrysie z patelni
Gra wstępna
Krem z cukinii posypany kawałkami bakłażana
Zakochany kapuśniaczek z czerwonej kapusty podany z żebrem wieprzowym
Rozkosz dla Dwojga
Polędwica z dorsza na sypkiej kaszy kuskus z warzywami grillowanymi
Pierś z gęsi faszerowana pistacjami podana na pieczonych pomidorkach w sosie herbacianym
Lekkie sałatki
Kompozycja sałat z krewetkami i suszonymi figami, pestkami słonecznika dopełnione sosem salsa werde
Sałata rzymska z grillowanymi plastrami indyka, z segmentami pomarańczy dopełnione malinowym sosem i orzeszkami pini
Słodki pocałunek
Gorący mus truskawkowy z miazgą orzechową i bitą śmietaną
Sałatka owocowa z białym pieprzem i kruszonką twarogową
Cena kolacji dla pary wynosi 200 zł.
Cena zawiera powyższe menu oraz kieliszek wytrawnego wina, kawa lub herbata do deseru.
Zapraszamy od 13 lutego od godz. 15.00!
Więcej informacji
Pierwsze zauroczenie kolacją walentynkową
Półgęsek na rukoli z karmelizowaną pomarańczą i granatem
Krewetki tygrysie z patelni
Gra wstępna
Krem z cukinii posypany kawałkami bakłażana
Zakochany kapuśniaczek z czerwonej kapusty podany z żebrem wieprzowym
Rozkosz dla Dwojga
Polędwica z dorsza na sypkiej kaszy kuskus z warzywami grillowanymi
Pierś z gęsi faszerowana pistacjami podana na pieczonych pomidorkach w sosie herbacianym
Lekkie sałatki
Kompozycja sałat z krewetkami i suszonymi figami, pestkami słonecznika dopełnione sosem salsa werde
Sałata rzymska z grillowanymi plastrami indyka, z segmentami pomarańczy dopełnione malinowym sosem i orzeszkami pini
Słodki pocałunek
Gorący mus truskawkowy z miazgą orzechową i bitą śmietaną
Sałatka owocowa z białym pieprzem i kruszonką twarogową
Cena kolacji dla pary wynosi 200 zł.
Cena zawiera powyższe menu oraz kieliszek wytrawnego wina, kawa lub herbata do deseru.
Zapraszamy od 13 lutego od godz. 15.00!
Więcej informacji