11 listopada, w restauracji My Place, odbędzie się wyjątkowa kolacja przygotowana przez pięciu Szefów Kuchni z całej Polski!
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 12.00
Gdańsk,
Oliwski Ratusz Kultury
Wstęp wolny
w każdy wtorek (do 04.03.2025), godz. 20:00
Gdynia,
Midnight
Wstęp wolny
Szefowie kuchni:
Mariusz Dąbała - Restauracja Carska w Białowieży
Mariusz Gachewicz - Zamek Gniew
Sebastian Cichy - Konci by Sebastian Cichy
Tomasz Milewski - Executive Chef sieci Dobry Hotel
Rafał Godziemski - Memo Restauracja Bydgoszcz
Gospodarzem wieczoru będzie oczywiście Szef Kuchni My Place - Przemysław Langowski.
Kolacja będzie skomponowana z pięciu autorskich dań, specjalnie przygotowanych na ten wieczór przez naszych zaproszonych Gości. Do potraw serwowane będzie starannie dobrane wino przez sommeliera z doskonałej Skarbnicy Win. Następnie, każdy kucharz opowie o przygotowanej przez siebie potrawie, jej walorach smakowych, składzie jak i procesie przygotowywania.
Warto dodać, że całość umili muzyka na żywo.
Zapraszamy do rezerwacji stolików.
Ilość miejsc ograniczona!
Mariusz Dąbała - Restauracja Carska w Białowieży
Mariusz Gachewicz - Zamek Gniew
Sebastian Cichy - Konci by Sebastian Cichy
Tomasz Milewski - Executive Chef sieci Dobry Hotel
Rafał Godziemski - Memo Restauracja Bydgoszcz
Gospodarzem wieczoru będzie oczywiście Szef Kuchni My Place - Przemysław Langowski.
Kolacja będzie skomponowana z pięciu autorskich dań, specjalnie przygotowanych na ten wieczór przez naszych zaproszonych Gości. Do potraw serwowane będzie starannie dobrane wino przez sommeliera z doskonałej Skarbnicy Win. Następnie, każdy kucharz opowie o przygotowanej przez siebie potrawie, jej walorach smakowych, składzie jak i procesie przygotowywania.
Warto dodać, że całość umili muzyka na żywo.
Zapraszamy do rezerwacji stolików.
Ilość miejsc ograniczona!