stat
Impreza już się odbyła

Kolacja Szefów Kuchni

Po raz kolejny jedenastu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.

Kolacja z gęsiną

1 - 30 listopada 2018

Sopot,
bilety 120 zł

VII Dzień Otwartej Butelki

lis 23

piątek, godz. 16:00 - 21:00

bilety 40 zł


7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Jacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil Sadkowski, Damian Mazurowski, Adam Wozniak, Grzegorz Labuda, Paweł Wątor oraz zaproszeni goście: poznański Szef Adam Adamczak, finalista czwartej edycji programu Top Chef oraz Michał Wiśniewski - Mistrz Polski Cukierników, od 16 lat związany z Hotelem Haffner.

Szefowie zachęceni sukcesem naszych Kolacji, które za każdym razem cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadionu i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.

Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu "Serce do garów" a tym razem wspierać będzie trójmiejską Fundacja Przemek Dzieciom, której założyciel pomaga dzieciom już od 12 lat.

Bilety już niedługo będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Sztuczka, Sztuczka Bistro, Restauracja FINO, Fedde, Szafarnia 10, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR, K5 - Akademia Kulinarna.

Tymczasem zapraszamy do rezerwacji miejsc pod e-mailem: sercedogarow@gmail.com

Wszelkich informacji udziela Koordynator Kolacji Beata Abramowska, telefon 503 122 182, e-mail: sercedogarow@gmail.com

Foto: Food Photography & Styling Iwona Kowalska

Przeczytaj także

Dodaj zdjęcie

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Najpopularniejsze imprezy

  • 3 godz
  • |
  • 12 godz
  • |
  • 3 dni
  • |
  • 7 dni