Pożegnajcie stary rok przy pysznej kolacji Sylwestrowej w nowoczesnych wnętrzach Restauracji Różanej w Hotelu Różany Gaj. Kieliszek wina musującego oraz atrakcyjne menu sprawią, że ten wieczór będzie niezapomniany. A po kolacji - może spacer brzegiem Bałtyku?
MENU SYLWESTROWE
PRZYSTAWKA: Pate z kaczki z marmoladą z czerwonej cebuli grzanka tymiankowo-czosnkowa
ZUPA: Krem z pieczonej papryki z pianką z koziego sera
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kaczki sous vide z puree z ziemniaków truflowych, karmelizowana skorzonera, chips z jabłka i sos porzeczkowy.
Okoń morski z puree z pietruszki, warzywa ratatouille z sosem ziołowym.
DESER: Sernik kawowy, sos anglaise z szampanem.
PRZYSTAWKA: Pate z kaczki z marmoladą z czerwonej cebuli grzanka tymiankowo-czosnkowa
ZUPA: Krem z pieczonej papryki z pianką z koziego sera
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kaczki sous vide z puree z ziemniaków truflowych, karmelizowana skorzonera, chips z jabłka i sos porzeczkowy.
Okoń morski z puree z pietruszki, warzywa ratatouille z sosem ziołowym.
DESER: Sernik kawowy, sos anglaise z szampanem.