Zapraszamy na wyjątkową Kolację karnawałową, która odbędzie się 10 lutego. Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Menu
Przystawka:
Carpaccio di Capriolo con olio di rosmarino e bruschetta con pomidori secci
Carpacio z sarny z oliwa rozmarynową i bruschetta z pomidorami suszonymi
Zupa:
Pesto e Fagioli
Zupa z Fasoli rozmarynem i chilli
Danie główne:
Saltimbocca (contro filleto di cinghiale) frittata di verdure e broccoli con burro
Polędwiczka z dzika z szałwia i boczkiem z zapiekanka warzywna, brokół z masłem
Deser:
Torta con crema di mascarpone e lamponi
Ciasto z kremem malinowym z mascarpone
Bufet zakąsek:
crostini - mousse di pesce affumicato /mus z ryb wedzonych
- Con pasta formaggi/ pasta serowa
Pizzette di sfoglia - mini pizzerinki
Polpette di spinachi e ricotta - kuleczki z ricotty i szpinaku
Girelle al. Prosciutto cotto - tortilla z szynka i ziołami
Insalata mistra con gorgonzola - sałatka z gorgonzola
Rucola e valeriana, pomidori secci, zucchini grilliati e mele- rukola, roszponka, grillowany kurczak, suszone pomidory, jabłko
Polpette di polo con salsa di pomidori - pulpeciki drobiowe z salsa pomidorowa
Desery:
Tiramisu
Panna cotta
Torta di formaggio e lavanda - sernik z lawendą
Kawa/Herbata/ Soki/ Woda
Cena za osobę 160 zł (bez alkoholu)
Oprawa muzyczna, strat godzina 20.00
Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacja telefoniczna: 58 341-70-27
Przystawka:
Carpaccio di Capriolo con olio di rosmarino e bruschetta con pomidori secci
Carpacio z sarny z oliwa rozmarynową i bruschetta z pomidorami suszonymi
Zupa:
Pesto e Fagioli
Zupa z Fasoli rozmarynem i chilli
Danie główne:
Saltimbocca (contro filleto di cinghiale) frittata di verdure e broccoli con burro
Polędwiczka z dzika z szałwia i boczkiem z zapiekanka warzywna, brokół z masłem
Deser:
Torta con crema di mascarpone e lamponi
Ciasto z kremem malinowym z mascarpone
Bufet zakąsek:
crostini - mousse di pesce affumicato /mus z ryb wedzonych
- Con pasta formaggi/ pasta serowa
Pizzette di sfoglia - mini pizzerinki
Polpette di spinachi e ricotta - kuleczki z ricotty i szpinaku
Girelle al. Prosciutto cotto - tortilla z szynka i ziołami
Insalata mistra con gorgonzola - sałatka z gorgonzola
Rucola e valeriana, pomidori secci, zucchini grilliati e mele- rukola, roszponka, grillowany kurczak, suszone pomidory, jabłko
Polpette di polo con salsa di pomidori - pulpeciki drobiowe z salsa pomidorowa
Desery:
Tiramisu
Panna cotta
Torta di formaggio e lavanda - sernik z lawendą
Kawa/Herbata/ Soki/ Woda
Cena za osobę 160 zł (bez alkoholu)
Oprawa muzyczna, strat godzina 20.00
Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacja telefoniczna: 58 341-70-27