• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Karnawał w klubie Pokład

Kończymy karnawał w kuszącym stylu! Podczas imprezy będą do wygrania bilety na Nowe oblicze Greya! Dodatkowo zaprosiliśmy powabne tancerki, które rozgrzeją do czerwoności nie tylko Panów! Dla każdej z Pań przygotowaliśmy uwodzicielskie maski! Przyjdź i skuś się na najlepsze pożegnanie Karnawału 2018!

Menu nr 1 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości


Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 10x40g
- bruschetta z pomidorami i parmezanem 10x50g
- roladka naleśnikowa nadziewana łososiem wędzonym i kremowym serkiem 10x40g
- pierożki z ciasta francuskiego farszem jarskim 10x40g
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa
(serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 75 zł brutto od osoby.

Menu nr 2 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości


Alkohole/Napoje
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Danie główne
- polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z białej kapusty

Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie 10x50g
- pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 10x50g
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim 10x40g
- mini ciasteczka francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta 10x50g
- pstrąg wędzony na musie chrzanowym na pumperniklu 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
*do zakąsek podajemy pieczywo

Zupa
(serwowana po północy)
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110 zł brutto od osoby.

Rezerwacje 
Katarzyna Demkowicz tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Dorota Richert tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl

Opinie

  • muzyka elektroniczna , clubbing / disko
    kwi 19
    piątek, g. 23:59
    Sopot, Carnivale Club
    Instytut Dźwięku : Debiuty
  • clubbing / disko , muzyka na żywo
    kwi 19
    piątek, g. 22:00
    Gdańsk, Stacja Food Hall
    Disco Fever