• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Karnawał 2019

bal

Zapraszamy na szaloną zabawę w ostatnią sobotę Karnawału! Podczas wieczoru będziecie mieli Państwo okazję zobaczyć występ LIVE ACT Joanny Krzyśków, która poruszyła niejeden parkiet. Ten wieczór zapowiada się spektakularnie, więc pożegnajmy ten Karnawał wspólnie w Klubie Pokład!

kwi 27-28

sobota - niedziela, godz. 20:00

bilety 120 zł
maj 12

niedziela, godz. 13:00

Gdańsk, ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymują Państwo wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

Menu 1 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole i Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa lub herbata

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 
- śledzik w śmietanie z cebulką
- łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa (serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 85zł od osoby.

Menu 2 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole/Napoje:
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napojów bezalkoholowych
- 10 x Kawa lub herbata

Danie główne:
- polędwiczka wieprzowa w sosie musztardowym z pieczarkami w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret
Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
- pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie
- pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
- mini ciasteczka francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
- śledzik w śmietanie z cebulką
- łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
*do zakąsek podajemy pieczywo

Zupa (serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 110zł od osoby.

Rezerwacje: 
Dorota Richert tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl 

Katarzyna Demkowicz tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Opinie