stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Illusion, Flapjack, Tuff Enuff, Chassis (34 opinie)

Jeden z najważniejszych zespołów w historii polskiego rocka - Illusion - powraca w oryginalnym składzie: Tomasz Lipnicki, Jerzy Rutkowski, Jarosław Śmigiel i Paweł Herbasch.

Relacja z imprezy

Muzycy pracują nad nowym singlem, który będzie dodany do wychodzącej we wrześniu płyty "The best of", a w okresie wakacyjnym powstanie teledysk do tego utworu.

ciężkie brzmienia - koncerty w Trójmieście


Jesień przyniesie fanom ich twórczości serię trzech wyjątkowych koncertów, w czasie których zostanie zarejestrowane wydawnictwo dvd, a jego produkcja i zaawansowanie multimedialne wyznaczą nowe standardy na Polskim rynku fonograficznym.

W związku z koncertem w Ergo Arenie zespół Illusion przygotował wiele atrakcji dla swoich fanów.

Poza uruchomieniem dodatkowych sektorów, zespół podpisze pierwsze 500 płyt "The best of Illusion", które dostępne będą w sprzedaży podczas koncertu.

Tylko na koncercie w Ergo Arenie można będzie usłyszeć premierowe wykonanie najnowszego singla "Tron". Warto również dodać, że całość zostanie zarejestrowana na pierwszym w historii zespołu wydawnictwie DVD.

W charakterze supportu wystąpią zespoły Tuff Enuff, Flapjack i Chassis.

GODZINY KONCERTÓW
17:30 - otwarcie drzwi
18.30-19.00 - Chassis
19.15-19.55 - Tuff Enuff
20.15-21.00 - Flapjack
21.30-23.30 - Illusion

Zobacz wywiad z Tomkiem "Lipą" Lipnickim.



Dyskografia:
1993 "Illusion" (Polton)
1994 "Illusion 2" (Polton)
1995 "Illusion 3" (Polton / Warner Music Poland)
1996 "Illusion 4 - Bolilol Tour" (Polton / Warner Music Poland)
1998 "Illusion 6" (Polton / Warner Music Poland)
2004 "Illusion 2" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0260)
2004 "Illusion 3" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0261)
2004 "Illusion 4 - Bolilol Tour" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0263)
2004 "Illusion 1" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions)
2004 "Illusion 6" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions)

Przeczytaj także

Opinie (34) ponad 10 zablokowanych

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

  • muzyka alternatywna , rock , pop
    lut 26
    środa, g. 20:30
    Gdańsk, Hard Rock Cafe
    Craig & Citas
  • ciężkie brzmienia
    lut 29
    sobota, g. 19:00
    Gdynia, Klub Ucho
    Hunter

Najpopularniejsze wydarzenia

  • 3 godz
  • |
  • 12 godz
  • |
  • 3 dni
  • |
  • 7 dni