stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Illusion, Flapjack, Tuff Enuff, Chassis (34 opinie)

Jeden z najważniejszych zespołów w historii polskiego rocka - Illusion - powraca w oryginalnym składzie: Tomasz Lipnicki, Jerzy Rutkowski, Jarosław Śmigiel i Paweł Herbasch.

Relacja z imprezy

Muzycy pracują nad nowym singlem, który będzie dodany do wychodzącej we wrześniu płyty "The best of", a w okresie wakacyjnym powstanie teledysk do tego utworu.

ciężkie brzmienia - koncerty w Trójmieście


Jesień przyniesie fanom ich twórczości serię trzech wyjątkowych koncertów, w czasie których zostanie zarejestrowane wydawnictwo dvd, a jego produkcja i zaawansowanie multimedialne wyznaczą nowe standardy na Polskim rynku fonograficznym.

W związku z koncertem w Ergo Arenie zespół Illusion przygotował wiele atrakcji dla swoich fanów.

Poza uruchomieniem dodatkowych sektorów, zespół podpisze pierwsze 500 płyt "The best of Illusion", które dostępne będą w sprzedaży podczas koncertu.

Tylko na koncercie w Ergo Arenie można będzie usłyszeć premierowe wykonanie najnowszego singla "Tron". Warto również dodać, że całość zostanie zarejestrowana na pierwszym w historii zespołu wydawnictwie DVD.

W charakterze supportu wystąpią zespoły Tuff Enuff, Flapjack i Chassis.

GODZINY KONCERTÓW
17:30 - otwarcie drzwi
18.30-19.00 - Chassis
19.15-19.55 - Tuff Enuff
20.15-21.00 - Flapjack
21.30-23.30 - Illusion

Zobacz wywiad z Tomkiem "Lipą" Lipnickim.



Dyskografia:
1993 "Illusion" (Polton)
1994 "Illusion 2" (Polton)
1995 "Illusion 3" (Polton / Warner Music Poland)
1996 "Illusion 4 - Bolilol Tour" (Polton / Warner Music Poland)
1998 "Illusion 6" (Polton / Warner Music Poland)
2004 "Illusion 2" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0260)
2004 "Illusion 3" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0261)
2004 "Illusion 4 - Bolilol Tour" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions, MMP CD 0263)
2004 "Illusion 1" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions)
2004 "Illusion 6" + bonusy (re-edycja, Metal Mind Productions)

Przeczytaj także

Opinie (34) ponad 10 zablokowanych

  • ebilet.pl jest jakaś podejrzana (1)

    Odbiór biletu w kasie po podaniu nazwiska. Co to ma być?

    • 8 2

    • Śmiało możesz zaufać - byłem na meczu Polska Brazylia - odbierałem na nazwisko w kasie ;)

      • 0 0

  • Bardzo podejrzane

    Data : 5 listopada 2011 (sobota), a poniżej ...... 6 listopada 2011 roku zagrają ponownie. Bardzo podejrzane

    • 6 1

  • Dla mnie za to ceny biletów są podejrzane... (1)

    jak wyżej

    • 14 6

    • Widać po co wrócili

      • 6 5

  • Illusion.... sif kiła i mogiła (10)

    Zespół rockowy dla biednych.
    słabe teksty,przeciętna muzyka... powracają,ale po co tylko i wyłącznie dla kasy,aż śmierdzi na kilometr.

    Za darmo nie pójdę na tą nie autentyczną papkę.

    • 11 126

    • I bardzo dobrze, że nie pojdziesz

      Słaba prowokacyjka trollu

      • 17 4

    • Prowokować też trzeba umieć.

      Nie potrafisz nawet tego, złamasie hahahahahahaha

      • 12 5

    • Nie wszyscy po prostu dorośli do mądrych tekstów z płyt Lipy..

      • 12 3

    • Cieńko grają. (5)

      Na siłę koleś stara się podrobić Panterę--utwór BRUK
      Pozdro dla starej gwardii HARDCORE!!

      • 4 16

      • na koncertach git.. (1)

        .. tylko dlaczego ostatnia plyta wyszla w 1998 hehe

        • 1 1

        • ostatnia płyta wyjdzie za niedługo :)

          • 0 0

      • Kupić ci słownik ortograficzny?

        Jak wyżej.

        • 1 1

      • Illusion ma utwór Bruk?

        a podasz na jakiej płycie to zagrali, albo może to jakaś nowość?

        • 0 0

      • Bruk kolego

        to grali Sweet-noice

        • 0 0

    • kretyn jestes i tyle

      idz sobie lepiej na dodę albo feela

      • 1 2

  • Bolilol tour (2)

    "...następna piosenka, jest piosenką yyyy tym przebojem jest...ni fallusa przebój fajnie, kasa, kasa zasuwa do kieszeni..."

    Z uśmiechem na ustach kupiłem bilet za 90PLN. Na luzie! I do zobaczenia na koncercie!

    • 28 4

    • ojezu

      jakiś automat zmienił oryginalną pisownię?!? Protestuję!

      • 3 1

    • Hehe, ja podobnie. Mogą i grać z "democho"!

      • 0 0

  • hmmm

    kiedyś, dawno temu... w szkole podstawowej nr 55 Tomasz grał na uroczystosciach szkolnych... kto by pomyślał...
    a ja czasem w chórkach śpiewalam :))
    brawo Tomek

    • 21 0

  • Już się nie mogę doczekać!

    Wy się w głowę pier....nijcie tolerancyjni ludzie! To co lepiej żeby rowy kopali lub się zaćpali i w tych rowach leżeli? Brawo za powrót, dzięki za kawał łomotu jaki tworzyliście, teksty opisujące brudną rzeczywistość i dające do myślenia. Wpadnę z synem!

    • 20 2

  • Bierze nóż, ten koleś bierze nóż ! (1)

    wychodzi nocą szukać dnia.

    • 15 2

    • Lubię jak łomoczesz tą pieśnią w Buni:)

      :)))))))))))))

      • 0 0

  • Ergo Arena

    ciekawe jakie będzie tym razem nagłośnienie, po Ozzy Osbourne mam duże obawy...

    • 11 0

  • które miejsca wybrac? (2)

    czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć które miejsca muszę kupić aby mieć normalne stojące do poskakania?

    • 4 1

    • Ja kupiłem

      w red zone na płycie za 90pl nienumerowane. Mam nadzieję, że to jest miejsce do skakania.

      • 3 0

    • płyta

      no i bilce najtańsze

      • 0 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.